06 / 05 / 2024

Kınaş Yapının yeni ismi

Kınaş Yapının yeni ismi

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Skoda Octavia tamı tamına 155 bin 500 TL zamlandı! Octavia’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, temmuz ayına girilmesinin ardından tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Octavia modeline tam 155 bin 500 TL zam yaptığını duyuran Skoda, Octavia’nın yeni fiyatını paylaştı.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın!

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak... Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın...

Evde bakım maaşı ödemeleri artık resmen böyle yapılacak! Hemen bu son dakika kararına bakın!

Pek çok kişiyi ilgilendiren evde bakım maaşı ödemeleri artık resmen böyle yapılacak... Hemen bu son dakika kararına bakın...

Kiracılar ve ev sahipleri aman dikkat! Yeni zam oranına uymayanların başı yanacak! Ev sahiplerine hapis şoku!

Kiracılar ve ev sahipleri için duyuruldu. Yeni zam oranına uymayanların artık yanacak. İşte detaylar!

Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın

Gram altın fiyatı bugün 1180 TL'ye kadar yükseldi. Rekor kıran gram altın için tahminler gelmeye devam ediyor. Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında Ocak sürprizi yavaş yavaş netleşiyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

Kınaş Yapının yeni ismi Haberi

Kınaş Yapının yeni ismi

Hamdi Kınaş'ın tutuklanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Kınaş Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, şirketin paralel yapıyla anılmasını istemedikleri için isim ve logo değişikliğine gidileceğini ifade etmişti. Geçen bir aylık sürede isim ve logo önerilerini değerlendirdiklerini belirten Orhan Say, şirketin yeni adının 'Arven' olmasına karar verdiklerini kaydetti. 


Düzenlediği basın toplantısında konuşan Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, "Bundan yaklaşık 1 ay önce şirket unvanımızı ve markamızı değiştirme kararı almıştık. Bu kararımızı da hem basın mensupları hem de basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyu ile paylaşmıştık. Yeni isim arayışı sürecimizde hem çevremizden hem de profesyonel kişilerden destek aldık. Pek çok kesimden çok güzel isim önerileri geldi ve ilgi de gerçekten büyük oldu. Bu ilgiden dolayı gerçekten herkese teşekkür ediyoruz....