22 / 05 / 2024

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Onur Özesen, Kınay Korcan Bircan tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Can Bildirici tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Anadolum Tasarım Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolum Tasarım Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Keıta tarafından kuruldu.

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Işık tarafından kuruldu.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Yekmon Yapı Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekmon Yapı Proje Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şahin tarafından kuruldu.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi


Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Onur Özesen, Kınay Korcan Bircan tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Kınay Yapı Proje Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa  hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek   2) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...