12 / 05 / 2024

Kındılçeşme kamp 2018

Kındılçeşme kamp 2018

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TÜRMOB’dan 'Kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğü eşitlensin' talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğünün eşitlenmesini talep etti...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları!

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü'nden 17.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Alaçatı ve Reisdere'de bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 17 milyon 671 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Çeşme Milli Emlak'tan 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ovacık, İnönü, Alaçatı ve Reisdere mahallelerinde yer alan 5 arsayı 23 milyon 37 bin 80 TL'ye satıyor...

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kındılçeşme kamp 2018 Haberi

Kındılçeşme kamp 2018

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre;  ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Milli park ve orman alanı Kındılçeşme kamp alanı ve günübirlik kullanım alanı, 24 Şubat 2004 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan firmaya kiralandı. Kındılçeşme kamp alanı Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı olarak yer alıyor. 

Planda yapılan değişikliğin ardından ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına...