28 / 04 / 2024

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.



Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre;  ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Milli park ve orman alanı Kındılçeşme kamp alanı ve günübirlik kullanım alanı, 24 Şubat 2004 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan firmaya kiralandı. Kındılçeşme kamp alanı Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı olarak yer alıyor. 

Planda yapılan değişikliğin ardından ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.


Geri Dön