11 / 05 / 2024

çadırlı kamp alanı

çadırlı kamp alanı

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacağını ilan etti. KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

Euro mu daha yükselecek dolar mı? Biri daha avantajlı! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan yaşadı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''Euro mu daha yükselecek dolar mı?'' sorusunu yanıtlarak o yatırım aracını işaret etti. Bunu alan yaşadı!

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı! En uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi

Trabzon ilindeki kadınların el işçiliği ile ortaya çıkan ve adını oradan alan Trabzon hasır setlerinin fiyatları merak ediliyor. Elizi tüm Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başlattı. Peki en uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi.

Decathlon’da seri sonu fırsatları yüzde 45’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Sporun yenilikçi yüzü Decathlon mevsim geçişi nedeniyle seri sonu ürünlerinde ayakkabıdan olta takımına, çadırdan kamp sandalyesine kadar birçok üründe indirme gitti. Yüzde 45’lere varan indirimleri kaçırmayın.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan kamp tatili için ayıracağınız bütçe, normalde sadece otele vereceğiniz paradan daha da az! Doğa ile baş başa kalmak ve uygun fiyatlı bir tatil arıyorsanız kamp tam size göre! Peki, kamp yapmak için en uygun çadır hangileri? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

çadırlı kamp alanı Haberi

çadırlı kamp alanı

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre;  ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Milli park ve orman alanı Kındılçeşme kamp alanı ve günübirlik kullanım alanı, 24 Şubat 2004 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan firmaya kiralandı. Kındılçeşme kamp alanı Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı olarak yer alıyor. 

Planda yapılan değişikliğin ardından ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına...