11 / 05 / 2024

Kındılçeşme kamp alanı

Kındılçeşme kamp alanı

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TÜRMOB’dan 'Kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğü eşitlensin' talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğünün eşitlenmesini talep etti...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları!

KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Çamçeşme fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Kındılçeşme kamp alanı Haberi

Kındılçeşme kamp alanı

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre;  ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Milli park ve orman alanı Kındılçeşme kamp alanı ve günübirlik kullanım alanı, 24 Şubat 2004 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan firmaya kiralandı. Kındılçeşme kamp alanı Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı olarak yer alıyor. 

Planda yapılan değişikliğin ardından ‘çadırlı kamp alanı’ olan Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Daha sonra lüks bungalovlar ve benzeri tesisler inşa edilen alan, yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına...