06 / 05 / 2024

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 



Yaz aylarına artık sayılı günlerin kaldığı şu günlerde pek çok kişi de kiralık villa fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Bodrum'daki yüksek kira bedellerinden sonra bir haber de İzmir'den geldi. Egenin incisi İzmir'de yaz sezonunun açıldığı 15 Haziran tarihinden 30 Eylül tarihine kadar olan bir dönemde emlak sitesinde yer alan kiralık bir villa fiyatı ağızları açık bıraktı. Yeni Asır'da yer alan habere göre 107 günü kapsayan dönemde Çeşme'de kiralanan villlanın fiyatı 3 milyon 400 bin Türk Lirası olarak açıklandı. Verilen detaylara göre Çeşme Yarımadası'ndaki Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan söz konusu tripleks dairenin fiyatını görenler satılık fiyatı zannetti.

Günlük kirası 31 bin 775 Türk Lirası şeklinde olan Ayayorgi ve Dalyan arasındaki tripleks dairenin aylık kirasını görenler satılık zannetti. Kira bedelini görenlerin adeta gözlerine inanamadı söz konusu konut için pek çok yorum da yapıldı. 

İlanı görenler inanamadı! Çeşme deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

Ağızları açık bırakan günlük kira fiyatının 31 bin 775 Türk Lirası olarak açıklandığı ev için yapılan yorumlar arasında "Kral dairesinde otursam daha ucuza gelir hem de yemeğim de var" yorumu dikkat çekti.

Ayrıca söz konusu konut için emlakçı komisyonu belirtilmezken, depozitosu ise 350 bin Türk Lirası olarak açıklandı. İlanda yer verilen açıklamalarda söz konusu evin 'tasarım harikası' olduğu kaydedilirken, söz konusu konutun daha çok dizi stüdyosu şeklinde kullanılacağı kaydediliyor.

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan  İzmir  Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu da artan fiyatlara değindi
İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bu dönemde yalnızca İzmir Çeşme'de değil, Foça, Urla, Aliağa gibi sayfiye yerlerinde fiyat artışını görebilirsiniz. Söz konusu bu konutlar turizm firmaları ile pazarlanmaya başlıyor. Fiyatların bu yıl ne kadar olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

 

Dr. Buğra Gökce: Sadece rantı önemseyen piyasa aklıyla konut sektörü iyileşmez!

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!


Geri Dön