29 / 04 / 2024

Kınık Belediyesi

Kınık Belediyesi

Yıl sonunda bölgenin doğalgaza kavuşacağını söyleyen Doğruer, “Altyapının da tamamlanması ile firmaların yatırım yapması için hiçbir engel kalmayacak” dedi.

İzmir'de Maden Şehitleri Parkı yapı çalışmaları başladı!

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları TL'ye döndü!

Konya'nın Kulu Belediyesi, köylülerden gelen sert tepkilerin ardından önce Avro üzerinden belirlediği arsa satış fiyatlarını TL üzerinden düzenledi. 

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları tartışması!

90 bin metrekare arazi için ihaleye çıkan Konya'nın Kulu Belediyesi, arazileri TL cinsinden satacak olmasına karşın fiyatları Avro cinsinden hesapladı. Köylü tepki gösterince ihale ertelendi.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Kınık Belediyesi Haberi

Kınık Belediyesi

Kınık Organize Sanayi Bölgesi'nin doğalgaz sorununu çözecek Kınık doğalgaz lisans izni çıkarıldı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Konuyla ilgili başvurduğumuz Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'ın çabaları sonucu altyapı ve enerji açığımızı kapatacağız. Sayın bakanımıza Kınık OSB'ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Öte yandan Kınık Organize Sanayi Bölgesi tarafından İzmir Kalkınma Ajansı'na (İZKA) sunulan ve kabul edilen proje ile bölgenin toplamda 1.5 milyon lira tutan altyapı inşaatının maliyetinin 1 milyon liralık bölümü de İZKA tarafından karşılanacak.


Gençlere iş kapısı olacak


Başkan Doğruer, "Konuyla ilgili Ankara ile temasa geçtik. Gediz Elektrik ile görüşülerek Kınık OSB'nin enerji sorunu halledildi. Ucuz enerji olarak doğalgaz talepleri için Enerji Bakanlığı, EPDK ile Bakanımız Binali Yıldırım devreye girdi. Şu anda Enerji Bakanlığımızdan Kınık, Bergama ve...