16 / 05 / 2024

Kınık maden şehitleri parkı

Kınık maden şehitleri parkı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Karabıyık Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Karabıyık Maden Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Karabıyık tarafından kuruldu.

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çorak tarafından kuruldu.

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dombay tarafından kuruldu.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Demirci tarafından kuruldu.

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’da yapıldı.

Kınık maden şehitleri parkı Haberi

Kınık maden şehitleri parkı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.


İzmir'in Kınık ilçesindeki Memur-Sen Maden Şehitleri Parkı'nın açılışında konuşan Etyemez, parkı ilçeye kazandıranlara teşekkür ederek, parkta alın teri sonucunda vefat eden maden şehitlerinin anısını yaşatacağını söyledi.


Soma'daki maden faciası sonrasında kurtarma çalışmaları boyunca Soma'da bulunduğunu hatırlatan Etyemez, şöyle konuştu:


"Şehitlerimiz alınteriyle ekmeklerini kazanmak için ailelerine iaşe götürmek amacıyla çalışırken böyle bir kaza yaşandı. Bu kazanın ardından işverenler, çalışanlar, yöneticiler, siyasetçiler bu acıdan ders çıkarmak zorundayız. İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı. Geriye dönük baktığımız zaman iş kazalarının yüzde 98'i, meslek hastalıklarının ise tamamı önlenebilir vakalardır. Bu olaylar insan hatasından, eksikliğinden ortaya çıkmış durumlardır."


Etyemez, iş sağlığı güvenliği tedbirlerinin insanları korumaya ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu, 2012'de İş Sağlığı Güvenliği...