17 / 05 / 2024

kıonutta maketten satışa düzenleme

kıonutta maketten satışa düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müteahhitlerin yaptığı maketten satışına düzenleme getiriyor...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı.

TOKİ 30 ildeki 235 iş yerini satışa çıkardı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir'in de yer aldığı 30 şehirde toplamda 235 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı.

TOKİ 51 şehirdeki 510 arsayı satışa çıkardı! 48 ay vadeyle KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında yer aldığı 51 şehirdeki toplamda 510 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı.

Migros'ta 18 balık çeşidi yüzde 10 indirimle satışa sunuldu! Palamut 34, hamsi 49 TL! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros tüm balık ürünlerine sepette yüzde 10 indirim uygulayacağını duyurdu. Peki Migros'ta hangi balık çeşitleri satışa sunuldu, fiyatları ne kadar indirime girdi? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

TOKİ İstanbul’daki 64 konutu 120 ay vadeyle satışa çıkarıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'da yer alan toplam 64 adet konutu açık artırmayla satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

MediaMarkt'ta Tefal kıyma makinesi satışta! İşte 3 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'ta Tefal HV8 Pro Kıyma Makinesi satışa sunuldu. Peki TEFAL HV8 Pro 9 In 1 Kıyma Makinesi Siyah Gri fiyatı kaç lira? İşte 3 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

kıonutta maketten satışa düzenleme Haberi

kıonutta maketten satışa düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,yeterli finansal gücü olmadan inşaata başlayan ve maket üzerinden projesini satışa çıkaran müteahhitlere 'dur' diyecek. 5. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'nda konuşan Bayraktar, vatandaşı mağdur etmeyeceklerini ve sağlam bir yapı oluşturacaklarını...