10 / 05 / 2024

Kipa AVM satılıyor mu

Kipa AVM satılıyor mu

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Bursa Zafer Plaza AVM'nin hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Zafer Plaza AVM'nin belediye hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor...

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Yalova KİPA AVM satılıyor!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

Silivri KİPA AVM satılıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Kipa AVM satılıyor mu Haberi

Kipa AVM satılıyor mu

Dev perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), 3 ilde yer alan AVM'lerini satışa çıkardı. 

Marmaris, Bodrum ve Manisa'da bulunan KİPA AVM'ler için satış teklif verme usulü şeklinde yapılacak. Son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü olarak belirlendi. 

İŞTE SATILACAK AVM'LER

Muğla'nın Marmaris İlçesi, Armutlalan Mahallesi'nde bulunan Kipa AVM toplam 13 bin 26 metrekare büyüklüğüne sahip. AVM'nin kiralanabilir alanı ise 6 bin 301 metrekare.

Muğla'nın Bodrum İlçesi, Ortakent Mahallesi'nde yer alan AVM ise toplam 26 bin 29 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. 2 katlı ve kapalı otoparka sahip AVM'nin kiralanabilir alanı ise 11 bin 364 metrekare.

Manisa'nın Sahihli İlçesi, Şehitler Mahallesi'nde toplam 24 bin metrekare arsa alanında bulunan Kipa AVM'nin kiralanabilir alanı ise 17 bin 192 metrekare. 3 katlı AVM'nin...