27 / 04 / 2024

KİPA AVM satışı

KİPA AVM satışı

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Marmaris KİPA AVM satışa çıktı!

Muğla Marmaris'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 13 bin 26 metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü.

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Yalova KİPA AVM satılıyor!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

Silivri KİPA AVM satılıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

KİPA AVM satışı Haberi

KİPA AVM satışı

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi 43 milyon 153 bin 267 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. ÇERKEZKÖY İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Tekirdağ İl, Çerkezköy İlçe, 1493 Ada, 1 Parsel, GAZİMUSTAFAKEMALPAŞA Mahalle/Köy, Satışa konu taşınmaz; Narin Tekstil Endüstrisi Anonim Şirketi adına kayıtlı olup, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 1493 Ada, 1 Parsel de bulunan arsa niteliğindeki 18.762,29 m2 miktarlı taşınmazın tamamı satılacaktır. Satışa konu gayrimenkul, boş durumda olup, üzerinde herhangi bir yapılaşma olmadığı tespit edilmiştir. Taşınmaz yerleşim alanında kalmaktadır. Yan parselinde KİPA (Migros) Alışveriş Merkezi bulunmaktadır. Özel Otimed Hastanesine ve...