04 / 10 / 2024

Kiptaş 2015 yeni proje

Kiptaş 2015 yeni proje

Gayrimenkul yatırımlarının Bahçeşehir bölgesinde yoğunlaştığını belirten KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, KİPTAŞ’ın 70 bin konut ürettiğini açıkladı. Yıldırım, İstanbul Avrupa yakasında 2 bin 200 konut üreteceklerini belirtti..

KİPTAŞ'tan yeni proje müjdesi! İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı!

Kartal’ın kentsel dönüşüm süreçlerini işbirliği içerisinde yönetmek için,  İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı.

KİPTAŞ'ın yeni dönüşüm projesi tam gaz: Kartal Metem Birlik Sitesi'nin temeli atıldı! 

Hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle güvenli konutlar inşa eden KİPTAŞ, hızla yeni projeleri için çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, Kartal Metem Birlik Sitesi'nin temeli atıldı. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

KİPTAŞ 2 yeni proje hazırlığında!

İstanbul'da hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren KİPTAŞ, 2 yeni proje hazırlığında. Projelerin yıl içinde netleşip satışa çıkması planlanıyor. 

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Kiptaş Yeşilce Aydos yeni fiyat listesi 2017!

Kiptaş Yeşilce Aydos yeni fiyat listesi 2017 kapsamında daireler minimum 284 bin 280 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 10 blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor...

KİPTAŞ, Esenler Yeni Şehir Projesi için imza attı!

Kentsel dönüşümle inşa edilecek Esenler Yeni Şehir Projesi için KİPTAŞ ile protokol imzalandı. Arazi çalışmalarına başlayan KİPTAŞ, projeyi 29 Ekim 2023’te tamamlamayı hedefliyor.

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Yeni Gimat GYO 2015 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Kızılbey Vergi Dairesine verilmiş olan gelir tablosunu yayınladı.

Konut kredisinde yeni düzenleme 2015!

28 Mayıs 2015 tarihinde 29369 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği bu tarihten 6 ay sonra 28 Kasım 2015 tarihinde yürürlüğe girdi. İşte konut kredisinde yeni düzenleme 2015..

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kiptaş 2015 yeni proje Haberi

Kiptaş 2015 yeni proje

Gayrimenkul yatırımlarının Bahçeşehir bölgesinde yoğunlaştığını belirten KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, bölgenin TEM Otoyolu, Marmaray ve metro hatları ile Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul’un muhtemel güzergahına da yakın olduğunu hatırlattı. Bugüne kadar KİPTAŞ’ın 70 bin konut ürettiğini açıklayan Yıldırım, “7-8 yıl önce aldığımız bir arazi burası. KİPTAŞ için küçük ama tamamlanması önemli bir çalışma. Bundan önce ilk etapta 2 bin 600 konut vardı, satışı sürüyor, 600 konut kaldı. İkinci etap ise memurlar için daha uygun dairelerdi. 1100 konuta 3 bin başvuru olmuş kurayla seçim yapılmıştı” dedi.


Ön talep yoğun

Binres İnşaat Genel Müdürü Mertcan Alioğlu, Başakşehir ve çevresinin sürekli değer kazandığını belirterek, projeye yönelik yoğun ön talepten de bunun anlaşıldığını söyledi. Projede lansman dönemi kampanyaları da...