30 / 04 / 2024

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.



Mega kent İstanbul'da inşa ettiği yeni projelerin teslimlerini de peş peşe  gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, merakla beklenen yeni projelerini de duyurdu.

KİPTAŞ'ın İstanbullular tarafından merakla beklenen yeni projeleri İstanbul Kartal, Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde inşa edilecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projeler kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

KARTAL METEM SİTESİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alan Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek olan KİPTAŞ projede hak sahiplerini de katılımı ile riskli yapıların yıkımlarına geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerimizin katılımı ile riskli yapıların yıkımına başladıklarını kaydederek, "KİPTAŞ tarihinde en çok riskli binaya çözüm üreten yönetim olarak, uzlaşı olan her yerde tek yapı ya da site demeden kentsel dönüşüme devam ediyoruz." demişti.

SARIYER'DE YÜZDE YÜZ UZLAŞI ORANI 

KİPTAŞ, bir diğer projesi olan ve İstanbullular tarafından da merakla beklenen Sarıyer projesinde de yüzde 100 uzlaşı oranına ulaşmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt söz konusu proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni bir kentsel dönüşüm projesine daha başladıklarını kaydederek deprem dirençli İstanbul hedefiyle riskli yapılara çare olduklarını belirtmişti. Ali Kurt açıklamasında" Sarıyer’de bulunan 16 farklı parselin hak sahibi ile dönüşüm için yüzde 100 uzlaşı sağladık! Yaklaşık olarak 70 vatandaşımız güvenli konutlara kavuşacak." demişti.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

BİR YENİ PROJE DE ANADOLU YAKASI'NIN İNCİSİ BEYKOZ'A GELİYOR

İstanbul'da inşa edeceği yeni projeler için çalışmalarını son sürat sürdüren KİPTAŞ'ın bir diğer projesi de İstanbul Anadolu Yakası'nın incisi Beykoz'da inşa edilecek. KİPTAŞ yeni projesi kapsamında geçtiğimiz haftalarda Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde de bir Kentsel Dönüşüm Ofisi açmıştı.

Yaşanan bu son gelişmeyi resmi X hesabı üzerinden duyuran KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtıklarını kaydederek, uzlaşı ile örnek bir dönüşümü daha gerçekleştirmek için sahada olduklarını kaydetmişti.

 

Kiracılardan yüksek kiralara yeni çözüm! Kira sözleşmesi yaparak evlerinin bir kısmını kiralıyorlar...

İnşaat maliyetleri artarken, konut fiyatları düşüyor

Renault Austral 200 bin TL kredi fırsatıyla satışta! Austral fiyat listesi Nisan 2024!


Geri Dön