28 / 04 / 2024

kiptaş 4ncü etap

kiptaş 4ncü etap

ESENYURT Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimi ve site sakinleriyle bir araya geldi. Kadıoğlu, "Ben sizlere hizmet için buradayım" dedi.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları ne zaman sona erecek?

Ev sahibi olmak isteyenler konut projesi başvurularını araştırmaya başladı. İstanbul Silivri'de inşa edilecek Kiptaş Silivri 4. etap konutlarının başvuruları merak ediliyor. İşte başvuru koşulları ve detaylar...

Kiptaş Silivri 4. Etap ne zaman teslim?

Kiptaş Silivri 4. Etap projesinde inşaat çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlayacak.  Kiptaş Silivri 4. Etap'ta ortalama 4 bin 455 kişi yaşayacak.

Kiptaş Silivri 4. Etap'ta inşaat yakında başlıyor!

Kiptaş Silivri 4. Etap için inşaat çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlıyor. 2020'nin son çeyreğinde teslim edilecek Kiptaş Silivri 4. Etap'ta ortalama 4 bin 455 kişi yaşayacak..

Kiptaş Silivri 4. Etap ne zaman teslim?

Kiptaş Silivri 4. Etap'ta toplamda 1.474 konut bulunuyor. 155 milyon 69 bin 662 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje tamamlandıktan sonra 4 bin 455 kişi yaşayacak.

Kiptaş Silivri 4. Etap geliyor!

Kiptaş, Silivri'de 4. Etap Sosyal Konutları için düğmeye bastı. 2020 yılının son çeyreğine yetiştirilmesi planlanan projede toplam 1.474 konut yer alacak.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesi geliyor!

Pehlivanoğlu İnşaat, Silivri'de 267 konutluk projeye başlıyor. 40 milyon 80 bin TL'ye mal olacak proje, Silivri Kiptaş 2.Etap Konutları'na komşu konumda yükseliyor..

Silivri KİPTAŞ 3. Etap'ta 195 bin TL'ye 2+1!

Kura çekiliş tarihi 28 Nisan tarihi belirlenen KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları'nda  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor..

İncir Evler Esenyurt fiyat listesi!

Toplam 118 konuttan meydana gelen İncir Evler Esenyurt projesi Esenyurt  Kiptaş  5. Etap'ın hemen yanında inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. İşte İncir Evler Esenyurt fiyat listesi...

KİPTAŞ 4. Etap Konutları sakinlerine haciz şoku!

Başakşehir’de bulunan KİPTAŞ 4. Etap Konutları sakinleri haciz şoku yaşadı. İBB iştiraklerinden Boğaziçi A.Ş., işçilerin paralarını ödemeyince 6 milyon liralık fatura mülk sahiplerine çıktı.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi!

Konum bilgisine göre 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna yakın mesafede yükselen projede toplam 1.100 adet dairen kura çekilişiyle satışa sunuldu. İşte Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi detayları..

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Vaditepe 2. Etap'ta yer alan 1.100 adet konut için daire belirleme kurası çekilecek. İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek kura satışları noter huzurunda yapılacak. Peki Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

kiptaş 4ncü etap Haberi

kiptaş 4ncü etap

ESENYURT Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimi ve site sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kadıoğlu, "Ben sizlere hizmet için buradayım ve bizler kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz. Ancak Allah'ın karşısında ri'ıkûa eğiliriz. Biz aynı sofranın, mahallenin ve aynı camiinin sakinleriyiz. Bu sofrada olduğu gibi her mertebede bir ve beraber olmamızı rabbimden diliyorum" diye...