05 / 05 / 2024

Kiptaş alt gelirliye konut

Kiptaş alt gelirliye konut

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada KİPTAŞ'ın bu dönemde 10 bin sosyal konut yapacağını duyurdu... Bu konutlara kira öder gibi sahip olunacak...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Alt ve orta gelirli vatandaşa müjde: Yılda 150 bin konut!

Türkiye 2023 Zirvesi’nden vatandaşa müjde çıktı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte alt ve orta gelirliye özel proje hazırladıklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yılda 150 bin konut yapacağız" diye konuştu...

Konutta devlet desteğinin artırılması alt gelirliye yarayacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın konut hesabı açıklaması konut almak isteyenleri heyecanlandırdı. Sektör temsilcileri konut hesabı uygulamasında yapılan düzenlemenin alt gelir grubuna yarayacağını söyledi...

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Kiptaş'tan dar gelirliler için 200 bin TL'nin altında konut müjdesi!

Kiptaş 3 bin yeni sosyal konut için harekete geçti. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yapılacak olan konutlar için pilot bölgeler Silivri ve Pendik seçildi...

KİPTAŞ'tan 200 bin TL'nin altında 3 bin konut geliyor!

Bugüne kadar 75 bin konut üreten KİPTAŞ, dar gelirliyi ev sahibi yapacak. KİPTAŞ'ın Silivri ve Bahçeşehir'de üreteceği 3 bin konutun fiyatları 200 bin TL'nin altında olacak.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Başakşehir Adım İstanbul'un lansmanı yapıldı!

Emlak GYO'dan alt gelirliye de konut Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Vergi ve arsa maliyeti, alt gelirliye konut için engel!

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Yıldırım, dar gelirliye proje üretmek istediklerini ancak vergi yükü ve arsa maliyetlerinin buna engel olduğunu söyledi. İşte açıklamaları...

1999 yılında Kiptaş 1.700 konutu satışa çıkarmış!

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kiptaş, çeşitli semtlerde bulunan bin 700 konutu satışa çıkarmış. Konutlar 699 milyon liradan (24 adet altın parası) başlayan peşinatla satılacakmış.

İsmet Yıldırım: Dar gelirliye 2 bin 200 yeni konut inşa edeceğiz!

Vaditepe Gölevleri'nin tanıtımında konuşan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, dar gelirliye 2 bin 200 yeni konutu satışa çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri'nde 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Başakşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni etabı Vaditepe Gölevleri, satışa sunuldu. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da alt gelir grubuna yönelik konut yapacakları müjdesini verdi..

Kiptaş alt gelirliye konut Haberi

Kiptaş alt gelirliye konut


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ'ın bu dönemde 10 bin sosyal konut yapacağını duyurdu. 


Topbaş, 10 bin konuttan ilk etapta 1.100 konut ile süreci başlatacaklarını ifade etti. Topbaş Twitter sayfasında yaptığı açıklamada konutların ödeme koşulları ile ilgili de ipucu verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma dönemi başlıyor, dedi. 


İşte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Twitter adresinden yaptığı açıklamalar:


 


KİPTAŞ 10 bin konutluk projesine Hadımköy'den başlıyor!


Kübra...