04 / 05 / 2024

KİPTAŞ Bahçeşehir ne zaman satışta

KİPTAŞ Bahçeşehir ne zaman satışta

KİPTAŞ Bahçeşehir bayramdan sonra satışa çıkacak. KİPTAŞ’ın Süzer Grubu’ndan satın aldığı arsa üzerinde inşa edeceği 2 bin konutluk KİPTAŞ Bahçeşehir projesinde evler kampanya ile satılacak...

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Referans Bahçeşehir Konutları satılık daire fiyatları!

KİPTAŞ'a aşit arazi üzerinde Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir Evleri'nde minimum satış fiyatları 361 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Akzirve Bahçeşehir ne zaman teslim?

Akzirve Bahçeşehir projesinde birinci etap teslimi Aralık 2018 yılında yapılıyor. Akzirve Bahçeşehir'in ilk etabında 740 konut olacak...

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'e 1.000 konut!

KİPTAŞ Bahçeşehir'de orta gelirlilere özel projeye hazırlanıyor. İnşaatın henüz başlamadığı projede satışlar kamu çalışanlarına ve evi olmayan vatandaşlara özel yapılacak. Projede yaklaşık 1.000 daire yer alacak.

Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Referans Bahçeşehir projesinde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Referans Bahçeşehir'de dairelerin fiyatları 301 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri Ocak sonunda satışta!

Bahçeşehir Merkez Evleri Ocak ayı sonunda satışa çıkıyor. KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Bahçeşehir'de banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı imzası taşıyan proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

15 katlı 40 bloktan oluşan Soyak Konforia projesi 100 bin metrekare alanda yükseliyor. Peki, Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

KİPTAŞ Bahçeşehir ne zaman satışta Haberi

KİPTAŞ Bahçeşehir ne zaman satışta



KİPTAŞ’ın Süzer Grubu’ndan satın aldığı arsa üzerinde inşa edeceği 2 bin konutluk KİPTAŞ Bahçeşehir projesi  Kurban Bayramı’ndan sonra satışa çıkacak.


En düşük alanlı konutun 100 metrekareden başlayacağı projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar yer alacak. KİPTAŞ Bahçeşehir’de binalar 5 ile 20 kat arasında değişecek.


Projede 1+1’ler residence blokunda yer alacak. İlerleyen dönemde satışa çıkacak.


KİPTAŞ Bahçeşehir projesinde evler kampanya ile satılacak. Bankalarla anlaşılarak düşük faiz oranlı konut kredisi kullandırılacak.


Projenin mimarisi üzerine çalışmalar devam ediyor.


KİPTAŞ Bahçeşehir’de fiyatlar henüz belli değil. Metrekare fiyatı 2 bin ile 2 bin 500 TL aralığında olması planlanıyor.


Gelişmeler Türkiye’nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi  www.emlakulisi.com’da...