24 / 05 / 2024

kiptaş bahçeşehir ön talep

kiptaş bahçeşehir ön talep

Kiptaş Bahçeşehir projesi olan Vaditepe Bahçeşehir için ön talep toplamaya başladı. Vaditepe Bahçeşehir Evleri'nde 4 bin konut, cami, ticari üniteler ve sosyal alanlar yer alıyor...

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası kapsamında iki adet Iphone 7 hediye ediliyor...

Bahçeşehir Gölet ihalesinde FETÖ'nün parmağı mı var?

CHP, sivil toplum kuruluşları ve yurttaşların itirazları sonuç verdi; İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Bahçeşehir Gölet Park’ı imara açan Başakşehir Belediyesi'nin planını iptal etti

Referans Bahçeşehir Kiptaş daire fiyatları!

İçerisinde 465 konut ve 34 ticari ünite bulunan Referans Bahçeşehir Kiptaş projesi Aralık 2018'de teslim edilecek. Referans Bahçeşehir Kiptaş daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçeşehir Gölet'te inşaatın önünü açan imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edildi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı...

Bahçeşehir, yatırımcıların gözdesi haline geldi!

İnşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiği Türkiye’nin ilk uydu kenti Bahçeşehir, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Bahçeşehir hem konut hem de ticari ünitelere yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'e 1.000 konut!

KİPTAŞ Bahçeşehir'de orta gelirlilere özel projeye hazırlanıyor. İnşaatın henüz başlamadığı projede satışlar kamu çalışanlarına ve evi olmayan vatandaşlara özel yapılacak. Projede yaklaşık 1.000 daire yer alacak.

Referans Bahçeşehir basın toplantısı ertelendi!

Kiler GYO’nun merakla beklenen projesi Referans Bahçeşehir projesinin basın toplantısı ertelendi.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden yeni eylem!

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri gölet ve çevresindeki park alanının imara açılmasına karşı dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme Kuzey Ormanları Savunması, İstanbul Kent Savunması, Validebağ Gönüllüleri, Mimarlar Odası da destek verdi.

Referans Bahçeşehir projesine ön talep toplanıyor!

Kiptaş ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Referans Bahçeşehir projesinde 531 daire ve 36 dükkan olacak...

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da yapılacak. Kiptaş imzası ile inşa edilen projede konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

kiptaş bahçeşehir ön talep Haberi

kiptaş bahçeşehir ön talep


Kiptaş yeni projesi Vaditepe Bahçeşehir için ön talep toplamaya başladı. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Evleri 4 bin adet konut, cami ve ticari birimlerden meydana geliyor. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe Evleri satış süreci 23 Ekim Çarşamba günü başlıyor.


Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 100 metrekareden başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş fiyat listesine göre metrekare satış fiyatı 2 bin 500 TL ile 2 bin 800 TL arasında olacak.


Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesinde blokların kat yüksekliği 5 - 20 kat arasında belirlendi. Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Çeşitli kampanyalarla satışların yürütüleceği Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri ödeme koşulları kapsamında düşük faiz oranlarının geçerli olduğu banka kredili ödemeler yapılabilecek....