05 / 05 / 2024

kiptaş başakşehir yeşil alan

kiptaş başakşehir yeşil alan

İBB Meclisinde AK Parti'nin teklifi ile Başakşehir ve Tuzla'da mülkiyeti İBB'ye ait olan 20 bin metrekarelik arsa yeşil alan ilan edildi...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere fırsat! Başakşehir Belediyesi 20 bin 301 metrekarelik arsayı 6 taksitle satıyor! 

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan 20 bin 301 metrekarelik arsayı 325 milyon TL'ye satışa sunuyor...

Başakşehir Belediyesi 6 taksitle arsa satıyor! 330 milyon TL'ye!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp Mahallesi, 1426 ada 10 parselde yer alan 25 bin 28,91 metrekarelik büyüklüğe sahip arsayı 330 milyon TL'ye satıyor...

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Başakşehir'de 55 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 583 ada 7 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 54 milyon 929 bin 190 TL'ye satıyor...

Başakşehir'de 10.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Başşakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 1338 ada 12 parselde yer alan arsayı 10 milyon 487 bin 225 TL'ye satıyor.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

Başakşehir'de 49.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 49 milyon 525 bin 979 TL'ye satıyor...

Başakşehir Badem 12'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköy çiftliğinde bulunan villayı 10 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

kiptaş başakşehir yeşil alan Haberi

kiptaş başakşehir yeşil alan

İBB Meclisi ekim ayı son oturumunda tek gündem maddesi ile toplandı. İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunda, Başakşehir ve Tuzla’da muhtelif ada ve parsellerde bulunan taşınmazların park, deprem ve toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması talep etti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Sedat Özkan da İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun değiştirilerek önerge ile gündeme alınan maddenin yasaya uygun olarak meclise sunulması için Planlama Müdürlüğüne havalesini talep etti. 

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, meclisin tek bir madde ile teamüllere aykırı olarak gündeme alındığını öne sürerek itirazda bulundu.

CHP’nin itirazı üzerine AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, yapılan işlemlerin tamamen hukuk, teamül ve yönetmeliklere uygun olduğunu belirtti.

Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı tarafından yönetilen oturumda oylamaya sunulan CHP'nin...