27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Çatalca Evleri sosyal alanları

KİPTAŞ Çatalca Evleri sosyal alanları

Daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Kiptaş Çatalca projesinde ev alanları 83 metrekareden başlangıç gösteriyor. 2016 Kiptaş Çatalca Evleri başvuru şartları kapsamında kura çekilişi gerçekleşmeyecek.

KİPTAŞ Arkatlı Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Arkatlı Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Arkatlı Evleri fiyat listesi ve proje detayları...

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi Pazartesi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi 9 Mart Pazartesi günü gecesi trafiğe açılacak. Söz konusu kesime, yayaların iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Çatalca, Silivri, Tuzla, Zeytinburnu, 5. Levent ve Başakşehir'de yer alan 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki evleri satışa çıkardı.

KİPTAŞ, İstanbul'da riskli raporlu mülk sahipleri için 272 konutu satışa sunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden KİPTAŞ, Çatalca, Silivri, Tuzla, Zeytinburnu, 5. Levent ve Başakşehir'de yer alan 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki evleri satışa çıkaracak.

5 soruda KİPTAŞ 2020 konut kampanyası!

KİPTAŞ, Çatalca’dan, 5. Levent’e 6 farklı projedeki 272 daireyi 17 Şubat 2020 günü satıyor. İstanbul’da riskli yapı raporlu evde oturan ve başka evi olmayanlar için öncelik tanınıyor.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Çatalca Konutları’nda hak sahiplerini belirleme kurası çekildi. İşte KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları..

KİPTAŞ Çatalca Evleri sosyal alanları Haberi

KİPTAŞ Çatalca Evleri sosyal alanları

2016 Kiptaş Çatalca Evleri başvuru şartları maddelerinde değinmeden önce projenin özelliklerine gözatalım. Toplam 2 bin 138 daireden oluşan projede müracatlar daire sayısına göre kabul edilecek.


Kiptaş Çatalca Konutları ne zaman teslim edilecek?

Konut teslimlerini 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 180 adet blok bulunuyor. Kura çekimi yapılmadan satışa sunulan projede daire sayısı kadar başvuru kabul edilecek.


Çatalca Kiptaş Konutları nerede?

Konum bilgisine göre Çatalca'nın en üst kısmında Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın bölgede yer alan projedeki dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına cephesi bulunuyor. Proje 2 bin 138 daireden meydana geliyor. 


KİPTAŞ Çatalca Evleri sosyal alanları

Daire alanlarının 83 metrekare ile 85 metrekare şeklinde tasarlandığı projede ortak seçenekleri içerisinde her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site...