06 / 05 / 2024

kiptaş faiz oranı

kiptaş faiz oranı

Bankalar faiz oranlarını yükseltirken KİPTAŞ faiz oranlarını düşürdü. KİPTAŞ Zeytinburnu'nda inşa ettiği Merkezevleri II. Etap'ta Garanti Bankası ile yaptığı özel anlaşma çerçevesinde aylık faiz oranını yüzde 1.19'dan 0.99'a çekti.

YDA İnşaat'ın 8. kupon faiz oranı yüzde 4,61!

YDA İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT22015 ISIN kodlu özel sektör tahvilinin 8. kupon faiz oranı yüzde 4,61 olarak kesinleştirildi...

Akbank konut kredisi faiz oranı 1.39'a indi!

Akbank Konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka, özel bankalar arasında en düşük konut kredisi faiz oranını kullandırmaya başladı...

Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 projesinde faiz oranını 0.99'a düşürdü. İşte Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje...

En uygun konut kredisi faiz oranı Ağustos 2019’da ne kadar?

Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrasında konut kredisi faiz oranlarında yaşanan düşüş hareketi hızlandı. Güncel olarak en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

YDA İnşaat'ın 13. kupon faiz oranı yüzde 6,1311!

YDA İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT72010 ISIN kodlu özel sektör tahvilinin13. kupon faiz oranı yüzde 6,1311 olarak kesinleştirildi...

Konut kredisi faiz oranı yüzde 1,49'a indi!

Banka, 5 ile 10 yıl vade aralığındaki konut kredisi faiz oranını yüzde 1,49'a indirdi. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Oğuz, "Müşterilerimize hayallerindeki eve kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek sahip olmaları için yeni bir imkan sunuyoruz" dedi...

En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar Temmuz 2019?

Konut kredisi faiz oranları haftalardır düşmeye devam ediyor. Son indirimlerin ardından en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş Temmuz ayında hızlandı. Bankalar arka arkaya faiz indirimi uyguluyor. En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

YDA İnşaat'ın 7. kupon faiz oranı yüzde 7,5797 !

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 7. kupon faiz oranı yüzde 7,5797 olarak kesinleşti...

10 banka konut kredi faiz oranını artırdı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mayıs ayının üçüncü haftasına nasıl başladı. En uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

YDA İnşaat'ın 7. kupon faiz oranı yüzde 6,82!

YDA İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen özel sektör tahviline ilişkin 6. kupon ödemesi gerçekleştirildi. 7. kupon faiz oranı yüzde 6,82...

YDA İnşaat'ın 12. kupon faiz oranı yüzde 7,4172!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT72010 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi 24 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi. 12. kupon faiz oranı yüzde 7,4172 olarak kesinleşti.

Park Yaşam Santorini'de 0.98 faiz oranı fırsatı!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Santorini İzmir Çiğli'nin merkezinde yükseliyor. Projede 0.98 faiz oranı fırsatı sunuluyor. 

kiptaş faiz oranı Haberi

kiptaş faiz oranı

 Ulaşım seçenekleri konusunda sunduğu kolaylık, standartlarüstü malzeme kalitesi, çağdaş mimari yaklaşımı, insanı temel alan yerleşim anlayışı ile herkese "ev alma yaşam al" dedirtecek projenin 481 konutluk ikinci etapta elde kalan son 100 konut.

Proje gerek ulaşım kolaylığı açısından gerek sosyal tesisleri, yüzme havuzu, alışveriş mağazaları, spor alanları, çağdaş mimari yaklaşımı ile bölgenin konsept projelerinden biri olmaya aday. Topkapı Merkez Evleri'nin her şeyden önce standartlarüstü bir yaşam merkezi olarak planlandığını belirten KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projeyle ilgili olarak "İstanbul'un merkezinde huzurlu ve sorunsuz bir yaşam için en küçük ayrıntılar üzerinde bile titizlikle duruldu. Yapı teknolojisinin bugün kullandığı en modern imkanlar evlerin konforlu bir yuvaya dönüşmesi için özellikle tercih edildi" dedi.

İSTANBUL'A '0' KİLOMETRE!

"Topkapı Merkez...