30 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy görselleri

Kiptaş Hadımköy görselleri

Sadece 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen ve de Hadımköy' de Kiptaş imzası ile konumlandırılan Kiptaş Hadımköy 3. etap ilk görselleri yayınlandı. Proje, 47 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin temeli atılacak!

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi, 30 Eylül Cuma günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılacak Açılış ve Temel Atma Töreniyle Türkiye’nin hizmetine arz edilecek.

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınıyor!

Kocasının işleri dolayısıyla Hadımköy’de oturmaya başlayan ancak taşındığı ilk günden beri İstanbul’un renkli gece hayatından mahrum kaldığı için dert yanan Demet Akalın, bu kez de sabahın erken saatlerinde yapılan hafriyat çalışmalarına öfkelendi.

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Kiptaş Hadımköy görselleri Haberi

Kiptaş Hadımköy görselleri

Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinin ilk görselleri yayınlandı. Toplamda 1.472 konuttan meydana gelen ve içinde 2 oda 1 salon daire seçeneğinin yer aldığı Kiptaş Hadımköy 3. etap projesi 47 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor. 


Projede; çocuk oyun alanları, cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve ilköğretim okulu bulunacak.


Kiptaş Hadımköy 3. etap başvuruları!


Kiptaş Hadımköy 3.etap için öncelikle www.kiptas.com.tr resmi internet sitesinde yayınlanacak olan ön müracaat formu  doldurulması gerekiyor. Sonra 1.000 TL olan katılım ücretini Vakıfbank Merkezefendi Şubesi'ne yatırıp Zeytinburnu'nunda bulunan Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi'ne gidilmesi gerekiyor. Başvuru esnasında nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet başvuru formu, ikametgah belgesi, banka dekontu aslı ve fotokopisi bulunması gerekiyor.


Katılım ücreti Vakıfbank Merkezefendi Şubesi nezdinde açılan IBAN NO: TR80 0001 5001 5800 7301 9833 20 Kiptaş...