03 / 05 / 2024

kiptaş hadımköy ilk etap fiyatları

kiptaş hadımköy ilk etap fiyatları

KİPTAŞ’ ın Hadımköy’ de başlayacağı bin 472 konutluk proje 9 bin 600 lira peşinat ve 655 liradan başlayan taksitlerle dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürecek...

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınıyor!

Kocasının işleri dolayısıyla Hadımköy’de oturmaya başlayan ancak taşındığı ilk günden beri İstanbul’un renkli gece hayatından mahrum kaldığı için dert yanan Demet Akalın, bu kez de sabahın erken saatlerinde yapılan hafriyat çalışmalarına öfkelendi.

İşte Demet Akalın'ın Hadımköy'deki evi!

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Demet Akalın Hadımköy'deki yeni evinin fotoğrafını paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!

Hadımköy’e taşınan ve bir yıllık kirası peşin olarak ödenen evine taşınan Demet Akalın, havuzlu manzaralı evinden ilk kareyi takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Soyak Hadımköy'de 5 bin konut inşa edecek!

Soyak, Hadımköy'de 5 bin konutluk projeye hazırlanıyor. Soyak Hadımköy projesinin ilk etabında 500 konutun satışa sunulacak. Peki Soyak Hadımköy projesi nerede yapılacak, ne zaman satışa çıkacak?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

kiptaş hadımköy ilk etap fiyatları Haberi

kiptaş hadımköy ilk etap fiyatları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, söz verdiği 10 bin sosyal konutun ilk etabının startını verdi. KİPTAŞ’ın Hadımköy’de başlayacağı 1472 konutluk proje 9 bin 600 lira peşinat ve 655 liradan başlayan taksitlerle dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürecek.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, söz verdiği 10 bin konutluk sosyal konut projesini başlattı. Saraçhane Belediye Sarayı’nda düzenlenen tanıtım ve satış törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve İBB Bürokratlarının yanı sıra, konut sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş katıldı.