06 / 05 / 2024

KİPTAŞ İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuncay Çolak

KİPTAŞ İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuncay Çolak

Esenler’de 5 ayrı noktada yürütülen kentsel dönüşüm projeleri ile bu konuda öncü ilçelerden birisi olan Esenler Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ve KİPTAŞ'tan ziyaretçileri vardı. Peki ne konuştular? Açıklıyoruz...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

İstanbul Küptaşı Döşemeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Küptaşı Döşemeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi Mart'ta açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde inşa edilen Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi Mar'ta açılıyor. Vatandaşlar merkezde tiyatro izleyip konser dinleyebilecek. Merkezde en büyüğü 2 bin 100 kişilik olmak üzere 10 çok amaçlı toplantı salonu bulacak.

Bornova açık pazar alanı ve karakol imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 710 ve 507 parsellerin '' Açık Pazar Alanı '' ve 101 parselin kısmen Resmi Tesis Alanı ( Karakol ) amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Erenler Küpçüler ve Yenimahalle imar planı askıda!

Sakarya Erenler İlçesi, Küpçüler ve Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan 48.02 hektarlık Riskli Alan için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı.

Limni Gölü Tabiat Parkı'na 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor!

Gümüşhane'nin Torul ilçesi sınırlarındaki Limni Gölü Tabiat Parkı'na ziyaretçilerin konaklayabilmesi için 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor. Göl için gelişme planının yanı sıra imar planı da yapıldı.

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Metin Zorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da Kartal, Yücel Sitesi, 8. Blok'ta kuruldu.

Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 36'ncısı düzenlenen "Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği" çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla devam ediyor. Kemaliye 36. Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Emiroğlu İşmerkezi'nde kuruldu.

Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'yle ilgili, "Bu önemli bir eser. İnşallah Eskişehir'de öğretmenlerimize, öğrencilerimize yeni ufuklar açacak" dedi.

KİPTAŞ İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuncay Çolak Haberi

KİPTAŞ İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuncay Çolak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Vedat Şahin ve ekibi, kentsel dönüşümün öncü ilçelerinden birisi olan Esenler Belediyesi’ni ziyaret ederek Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk ve Esenler Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Sezayi Köse’den bilgi aldı. 


KİPTAŞ da oradaydı!


KİPTAŞ İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuncay Çolak ve ekibinin de hazır bulunduğu toplantıda, Esenler Belediyesi ekibi kentsel dönüşüm konusunda edindikleri tecrübeleri meslektaşlarına aktardılar. Toplantıda, Esenler’de yürütülen kentsel dönüşüm model ve yöntemleri, vatandaşla yapılan anlaşmalar ve bu aşamalarda yaşanan sıkıntılar, vatandaşla iletişim boyutu, doğru algı yönetimi,  inşaatların ne şekilde yapıldığı gibi konular üzerinde duruldu. 



Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, görüşmeyi Twitter'da bu kare ile paylaştı...



İBB - Esenler Belediyesi bilgi paylaşımı!


Konu ile ilgili bilgi...