02 / 05 / 2024

KİPTAŞ Mihmandar Nevşehir

KİPTAŞ Mihmandar Nevşehir

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir’deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir’de vatandaşları korkutan metruk binaların yıkım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir’de kullanılmayan binalar yıkılıyor!

Nevşehir’de, vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesiyle, kentin estetiğine zarar veren ve kullanılmayan binaların yıkımı gerçekleşiyor.

Nevşehir'deki 106 yıllık taş konak turizme kazandırıldı!

Nevşehir'in Kaymaklı Beldesi'nde bulunan 106 yıllık konak yeniden inşa edildi. Tarihi kona, restore edilerek, turizme kazandırıldı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

KİPTAŞ Mihmandar Nevşehir Haberi

KİPTAŞ Mihmandar Nevşehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde inşa edilecek olan "KİPTAŞ Mihmandar" projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

"59. Ulusal 33. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri" için Nevşehir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KİPTAŞ'ın eski Hacıbektaş Otogarı arazisinde "KİPTAŞ Mihmandar" ismiyle sürdüreceği projenin sahasında incelemelerde bulundu. 

İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na projesi sahası ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı eşlik etti.

Proje sahasını inceleyen Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan proje ile ilgili bilgi aldı. "Projemizi hayata geçirirken, Anadolu'nun önemli kültürel merkezlerini...