03 / 05 / 2024

kiptaş okmeydanı projesi

kiptaş okmeydanı projesi

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap kuraları çekildi!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Kura Çekimi Töreni gerçekleştirildi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor. İşte, 10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi... 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma vuruldu!

İstanbul Okmeydanı’nda uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm projesine start verildi. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma dün gerçekleşen temel atma töreni ile vuruldu...

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

kiptaş okmeydanı projesi Haberi

kiptaş okmeydanı projesi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda büyük bir dönüşüm yaşanacağını belirterek, "Yeni yılda Tarlabaşı'nın ilk bölümü bitmiş olacak. Emek Sinemas'ında zaten hayata geçmiş çalışmalarımız var. Galataport'ta inşaat çok hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi. 


Demircan, Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine değerlendirme yaptı.


Kentsel dönüşümde bina ve bölge bazında çalışmalar yaptıklarını belirten Demircan, İstiklal Caddesi çevresindeki tarihi bölgede yaklaşık 16 hektarlık alanda 3 bin 300 binada restorasyon çalışmaları yaptıklarını, muhtelif binaların restorasyonlarının dışında bir de toplu organizasyonları olduğunu anlattı.


Tarlabaşı, Sültüce-Örnektepe Dönüşümü ve yakında başlanacak olan Okmeydanı Projesi, devam eden Galataport ve Haliç projeleri örnek veren Demircan, Beyoğlu'nun birçok yerinde başlayan, başlayacak, bitmiş ve devam eden toplu ya da muhtelif büyük restorasyon ve rehabilitasyon çalışmasının 12-13...