08 / 05 / 2024

KİPTAŞ silivri evleri fiyat

KİPTAŞ silivri evleri fiyat

KİPTAŞ, Silivri'de sosyal konut projesi olarak hayata geçireceği Silivri Konutları 3. Etap'ta talep toplamaya başladı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap yarın görücüye çıkıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde müjdesini verdiği Silivri 4. Etap konutları projesi yarın görücüye çıkıyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap 31 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde müjdesini verdiği Silivri 4. Etap projesinin tanıtım toplantısı 31 Mayıs'ta sosyal medya üzerinden yapılacak...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde 1.508 adet daire satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları195 bin TL'den başlıyor. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta başvurular devam ediyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek. Peki 1.508 dairelik projenin KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 10 gün!

Toplam 1.508 dairenin yer aldığı KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları için son 10 gün. Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başladığı projede hiç evi olmayanlar ev sahibi olacak...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Başvuruların kabul edilmeye başlandığı proje toplam 1.508 adet daireden oluşuyor. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Peki başvuruların başladığı KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap 2018 fiyatları! Başvuru şartları!

KİPTAŞ, her gelir grubuna yönelik geliştirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. KİPTAŞ Silivri'de 1.5028 konuttan meydana gelecek olan 3. Etap'da daireleri satışa sundu. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan KİPTAŞ  Silivri 3. Etap Konutları'nda 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor..

Silivri KİPTAŞ 3. Etap'ta 195 bin TL'ye 2+1!

Kura çekiliş tarihi 28 Nisan tarihi belirlenen KİPTAŞ Silivri 3. Etap Konutları'nda  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor..

KİPTAŞ silivri evleri fiyat Haberi

KİPTAŞ silivri evleri fiyat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki başkanlık binasında düzenlenen Silivri Konutları 3. Etap projesinin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin 1508 konuttan oluşacağını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberine göre, projenin E-5 karayolu ve TEM otoyoluna çok yakın mesafede, Silivri'nin merkezinde inşa edileceğini kaydederek, "Bu projedeki konutları alt ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlarla satışa sunacağız." diye açıklama yaptı. 

Yıldırım, 2+1 konutların 195 bin liradan satışa çıkacağını, 36 ay vade imkanı sunulacağını kaydederek, ayrıca yüzde 20 peşin alarak 120 ay banka kredisi ile kira öder gibi ev sahibi olunabileceğini vurguladı.

Yıldırım, "Çabamız gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bu hayalini gerçekleştirmek." diye konuştu. Yıldırım, fazla talep gelmesi haline kura çekeceklerini ifade etti.

"24 ayda bitirmeyi...