03 / 05 / 2024

kiptaşın çatalca projesi

kiptaşın çatalca projesi

KİPTAŞ 2008'de İstanbul genelinde 9 projede 13 bin 500 konutu satışa çıkarmayı planlıyor. Hangi projede? Kaç konut var? Hangi gelir kesimine hitap ediyor?

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

KİPTAŞ Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi için başvuru yaptı!

KİPTAŞ, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesi için bakanlığa resmi başvuruda bulundu. Projede 2 bin 608 adet rezerv konut inşa edilecek...

Çatalca Projesi Kiptaş fiyatlar!

Kiptaş Çatalca Konutları için 24 ay vade imkanı sunuluyor. Proje Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın konumda bulunuyor. İşte Çatalca Projesi Kiptaş fiyatlar...

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Çatalca Projesi 2016 kampanyası!

Kiptaş Çatalca Projesi 2016 kampanyası kapsamında 2 bin 138 daire satışa sunuldu. Banka kredisi kullanılabilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı başında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kiptaş Çatalca Projesi kampanya detayları!

Toplamda 2 bin 138 adet dairenin yer aldığı Kiptaş Çatalca Evleri Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın mesafede inşa ediliyor. İşte Kiptaş Çatalca Projesi kampanya detayları...

Kiptaş Çatalca Projesi ne zaman teslim?

Kiptaş Çatalca Evleri fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirlendi. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 2+1 daireler bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Projesi ne zaman teslim edilecek?

Kiptaş Çatalca projesi satış şartları!

Kiptaş Çatalca Konutları 2+1 olarak dizayn edildi. Okul, cami ve otoparkın da yer alacağı proje 2 bin 138 adet daireden oluşuyor. Peki Kiptaş Çatalca projesi satış şartları neler?

Kiptaş Çatalca Projesi fiyatları!

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı tipte dizayn edildi. Toplamda 2 bin 138 daireden oluşan proje 180 blok halinde inşa ediliyor. Peki Kiptaş Çatalca Projesi fiyatları ne kadar?

kiptaşın çatalca projesi Haberi

kiptaşın çatalca projesi

2008'de satışa çıkarılacak konutlar arasında en ilginci Süleymaniye'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılacak 1.000 konut. KİPTAŞ'ın Gaziosmanpaşa Küçüköy'de inşa edeceği projede çok ilginç. Çünkü bir zamanlar kimselerin yüzüne bakmadığı Küçükköy'de orta ve üst gelir grubu için proje geliştirilecek. 

1) Maltepe            5.000(*)           Orta ve üst gelir

2) Çatalca              1.539              Sosyal konut

3) Başakşehir           860              Orta ve üst gelir

4) Bahçeşehir         3.794            Orta ve üst gelir

5) Gaziosmanpaşa    996             Orta ve üst gelir

6) Süleymaniye       1.000            Üst gelir

7) Esenyurt...