17 / 05 / 2024

kira geri dönüş süresi nedir

kira geri dönüş süresi nedir

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı Ömer Küçükkaya bugünkü yazısında il il amortisman sürelerini değerlendirdi. İşte o haber...

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

İstanbul'da ortalama kira ve geri dönüş süreleri!

İstanbul’da kira endeksinde önümüzdeki 6 ayda 0,67 puan artış bekleniyor. İstanbul’da metrekare başına ortalama birim kira 15 TL, ortalama kira 1.503 TL ve yatırımın geri dönüş süresi ortalaması ise 22 yıl civarında gerçekleşti...

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Durmaz tarafından kuruldu. 

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Esenyurt'ta konutların geri dönüş süresi 19 yıl!

Esenyurt'ta ortalama konut fiyatı 216 bin TL, ortalama kira 983 TL. İlçede konutların geri dönüş süresi 19 yıl....

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Erikci tarafından kuruldu.

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demirel tarafından kuruldu. 

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

kira geri dönüş süresi nedir Haberi

kira geri dönüş süresi nedir

Türkiye en zor günleri, en karmaşık siyasi süreçleri ve her şeyden önemlisi en dip ekonomi çöküşlerini yaşamış bir ülke. Küresel sermayenin Avrupa ve Amerika ayağı hızla dip seviyeleri görürken, doğu ekonomisi güçlenmeye ve zenginleşmeye devam ediyor. Türkiye'de vergi gelirlerinin geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 15 oranında artmasıyla merkezi bütçe 14 milyar 216 milyon lira faiz dışı fazla verdi. 


Bütçe gelirlerinin 255 milyar 263 milyon lira olduğu süreçte ekonomik büyüme devam ediyor. Bütçe gelirlerinin yaklaşık oranla yüzde 16 büyümesi merkezi yönetimin elini rahatlatırken, daha pozitif ve ödeme kolaylığı yüksek oranlı yapılandırmalar ile vatandaşın kamu borçlanmasının kısa sürede sıfırlanması mümkün. 


Bunun için tek yapılması gereken Ankara'nın doğru yapılandırma paketleri ile ekonomi çevrelerine ulaşması. İşsizlik oranının çift hanelerde kaldığı ülkemizde zenginleşme hızla...