07 / 05 / 2024

kira kontratı avukatlık ücretleri

kira kontratı avukatlık ücretleri

Kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?

Kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken, Ukraynalı çiftin kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Ocak ayı kira artış oranı aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra gündeme geldi. Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

5 yıllık kira kontratı yenilenir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''5 yıllık kira kontratı yenilenir mi?'' sorusunu cevapladı. İşte Heper'in o yazısı...

Mahmud Efendi Külliyesi'nin kira kontratı iptal edildi!

Mahmud Efendi Külliyesi'nin yıkım kararı, adım adım hayata geçiriliyor. Gelen tüm tepkilere rağmen külliyenin yıkım kararından vazgeçmeyen yetkililer, mahkeme kararıyla kiranın kira kontratını iptal etti.

Kiracıya ihtarname avukatlık ücreti ne kadar?

Kiracının kira bedelini ödememesi halinde kendisine ihtar gönderilebiliyor. Kiracıya yapılacak ihtarname için avukata da belli bir masrafın ödenmesi gerekiyor. Peki, kiracıya ihtarname avukatlık ücreti ne kadar?

Kira sözleşmesi avukatlık ücreti!

Kira sözleşmesi avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Ancak avukat yardımı ile hazırlanan sözleşmeler için belli bir ücretin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira sözleşmesi avukatlık ücreti 2016 ne kadar?

Kira kontratı nasıl doldurulur 2016?

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, kira kontratı nasıl doldurulur 2016?

Kira tespit davası avukatlık ücreti 2016!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında kiracının aydan aya ödeyeceği kira bedelinin belirlenmesine ilişkin dava her zaman açılabiliyor. Peki, kira tespit davası avukatlık ücreti 2016 nedir?

Avukatlık asgari ücret tarifesi tebliği!

Avukatlık asgari ücret tarifesi genel hükümler tebliği 21 Aralık 2015 tarihinde 29569 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğte kira tespiti ve tahliye davaları için ödenecek avukatlık bedelleri de belirleniyor..

Kiracının kira kontratı cayma hakkı var mı?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanan kira kontratından bazı sebeplerden dolayı taraflardan biri vazgeçmek isteyebiliyor. Peki, kiracının kira kontratı cayma hakkı var mı? Yok mu?

TEFE TÜFE kira artışı Aralık 2015!

Kira sözleşmelerinin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Bu artış dönemin enflasyon oranlarına göre hesaplanıyor. Peki, TEFE TÜFE kira artışı Aralık 2015 nasıl hesaplanır?

Kira kontratı fesih ihbarnamesi örneği!

Ev veya işyeri kiralamalarında taraflar arasında yapılan kira sözleşmesi, ancak kanunda belirtilen durum ve zamanlarda feshedilebiliyor. Bu süreçte kiracıya verilecek kira kontratı fesih ihbarnamesi verilebiliyor. İşte kira kontratı fesih ihbarnamesi örne

Avukatlık asgari ücret tarifesinde değişiklik yapılmasına dair tarife!

Avukatlık asgari ücret tarifesinde değişiklik yapılmasına dair tarife, 9 Kasım 2015 tarihinde 29527 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte avukatlık tarifesinde değişen rakamlar..

kira kontratı avukatlık ücretleri Haberi

kira kontratı avukatlık ücretleri

Kira kontratı avukatlık ücreti 2015!

Kira kontratı, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor.


Mesken ve işyeri kiralamalarında taraflar arasında imzalanan kontrat, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor.


Kararlaştırılan sürenin geçmesiyle herhangi bir bildirim olmaksızın sona erecek kira sözleşmesi belirli süreli oluyor; diğer kira sözleşmeleri belirli olmayan bir süre için yapılmış sayılıyor.


Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanacak sözleşmesinin kanuna uygun, tarafların hak ve sorumluluklarını belirleyici nitelikte olması gerekiyor.


Bu nedenle kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?


2015 yılı avukatlık ücret tarifesine göre, kira sözleşmeleri için alınacak...