07 / 07 / 2024

kira sertifikası başvurusu

kira sertifikası başvurusu

TF Varlık Kiralama tarafından 350 milyon TL tutarındaki 90 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla başvuru yapıldı...

Bereket Varlık Kiralama'dan 45 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 45 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 175 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 175 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 200 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 300 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama ek satış ile 425 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 300 milyon TL tutarındaki 93 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusu onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere,  200 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 325 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 93 gün vadeli, planlanan tutar 225 milyon TL olmak üzere, 325 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 20 milyar TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, yurtiçinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavan onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama, 90 gün vadeli, 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 150 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın 225 milyon Türk Lirasına kadar artırılabilecek 150 milyon Türk Lirası tutarındaki 91 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 225 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 150 milyon TL tutarındaki 91 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusu onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 81 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, 150 milyon TL kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 60 gün vadeli, planlanan tutar 35 milyon TL olmak üzere, 50 milyon TL kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

kira sertifikası başvurusu Haberi

kira sertifikası başvurusu

TF Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracına ilişkin SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

TF Varlık Kiralama tarafından, Türkiye Finans Katılım Bankası'nın fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçi piyasada, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 350 milyon Türk Lirası tutarındaki 90 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı. 

TF Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
İlgi: : 26.07.2018, 10.08.2018, 14.09.2018 ve 17.09.2018 tarihli özel durum açıklamalarımız

Şirketimizin yurtiçinde farklı tertip, vade ve türlerde halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin 5.000.000.000 TL ihraç tavanı içinde kira sertifikası ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvurunun SPK'nın 42/1051 sayılı 13.09.2018 tarihli kararı ile onaylandığı ilgide belirtilen...