06 / 05 / 2024

kira sertifikası talep toplama

kira sertifikası talep toplama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün tahvil ihalesi düzenleyecek ve kira sertifikası ihraç edecek.  1,7 milyar liralık kira sertifikası için talepler, bugün saat 14:00'e kadar alınacak. 

TF Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 178 gün vadeli 750 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 1 milyar TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK tarafından onaylandı. 

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama 178 gün vadeli 750 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 1 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı SPK'ya başvurdu. 

Halk Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, planlanan kira sertifikası ihracı, piyasa koşulları nedeni ile talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

TF Varlık Kiralama 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama'nın 177 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı başvurusu onaylandı. 

TF Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için "Sermaye Piyasası Aracı Notu, İhraççı Bilgi Dokümanı Günceleme Metni ve İzahnamenin Özet Kısmı" yayınlandı.

TF Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın halka arz yöntemiyle satılmak üzere, 180 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için "İhraççı Bilgi Dokümanı Güncelleme Metni" SPK'ya sunuldu.

TF Varlık Kiralama 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı,  177 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

TF Varlık Kiralama'dan 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 212 gün vadeli 300 milyon TL tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 450 milyon TL tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya sunulan "İhraççı Bilgi Dokümanı Güncelleme Metni" yayınlandı. 

TF Varlık Kiralama'nın 225 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

TF Varlık Kiralama'nın tarafından, 179 gün vadeli 150 milyon Türk Lirası tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 225 milyon Türk Lirası tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracına ilişkin başvuru onaylandı.

Halk Varlık'ın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık'ın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, kira sertifikası ihracı  talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

TF Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama halka arz yöntemiyle satılmak üzere 179 gün vadeli, 100 milyon Türk Lirası tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 150 milyon Türk Lirası tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihraç edecek.

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracının sermaye piyasası aracı notunu yayınladı!

TF Varlık Kiralama, 179 gün vadeli 100 milyon Türk Lirası tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 1 milyar 500 milyon Türk Lirası tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya sunulan "Sermaye Piyasası Aracı Notu"nu yayınladı.

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracı için SPK'ya sunduğu taslak izahname!

TF Varlık Kiralama, 179 gün vadeli 100 milyon Türk Lirası tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 1 milyar 500 milyon Türk Lirası tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kuruluna sunulan "İzahnamenin Özet Kısmı"nı yayınladı.

kira sertifikası talep toplama Haberi

kira sertifikası talep toplama

Hazine finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi için ilk adımı attı. 10 Eylül tarihinden itibaren kira sertifikası talep toplama işlemleri başlatan Hazine, bugün 1,7 milyar liralık tahvil ihalesi düzenleyecek ve kira sertifikası ihraç edecek.

2 yıl (728 gün) vadeli kira sertifikası ihracı doğrudan satış yöntemiyle gerçekleştirilirken, 5 yıl (1869 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin ihalesi düzenlenecek. 

İhraç edilecek kira sertifikası, 728 gün vadeli ve 6 aylık dönemsel kira oranı yüzde 12,2 olacak. Kira ödemeleri 27 Mart 2019, 25 Eylül 2019, 25 Mart 2020, son kira ve itfa bedeli ödemesi ise 23 Eylül 2020'de gerçekleştirilecek.

Hazine'den yapılan açıklamaya göre, getirilerin ödemesi TL üzerinden yatırımcıların hesabına aktarılacak. Hazine, kira sertifikasının ilk ihracını geçen yılın Ekim ayında, ikinci...