02 / 05 / 2024

kıraç termal tesisi nerede

kıraç termal tesisi nerede

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

kıraç termal tesisi nerede Haberi

kıraç termal tesisi nerede


İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunuyor.

Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor. Termal tesislerden biri Kıraç da bir diğeri ise Saadetdere'de yer alıyor. 


Resmi açılışı henüz yapılmayan Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.    


Esenyurt termal tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arkasında, Kıraç Termal Tesisleri ise Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Resmi açılışa kadar ücretsiz

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu...