24 / 07 / 2024

Kıran Camii ne zaman açılacak

Kıran Camii ne zaman açılacak

Kapıları, pencereleri, mihrabı ve tavanı Muğla mimarisini yansıtan özel yöresel ahşap işçiliğine sahip Kıran Camii’nin yapımı 14 ayda tamamlandı. 600 kişilik camide açılışın ardından ilk teravih namazı kılındı.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL kuru, yeni yılın ilk işlem gününde rekor kırarak güne damgasını vurdu. Peki euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

Niğde Alaaddin Camii ne zaman onarım gördü?

Niğde'de bulunan Alaaddin Camii'ne ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Gürer sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya sordu..

Ordu Gölbaşı Camii'ne minare yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, daha önce restore edilen ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı (Yenipazar) Camii’ne bölgenin mimari yapısına uygun şekilde minare yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik dava açtı!

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik zarar davası açtı, bilirkişi zararın miktarını 495 milyon TL çıkardı. Belediye raporu tanımadığını açıkladı.

Manisa Kıranşeyh'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh mahallesinde 6 bin metrelik hat döşeme çalışmasıyla mahallenin içme suyu şebekesini tamamen yenileyerek vatandaşı daha sağlıklı suya kavuşturdu.

Marmaris Yat Limanı Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Marmaris Yat Limanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı III. Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Muş 1071 Kümbet Camii'nin inşaatı yarım kaldı!

Muş Malazgirt'in en eski camilerinden olan ve yıkılarak yerine Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii’nin yarım kalan inşaatının tamamlanması için vatandaşlardan yardım beklendiği belirtildi.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mecliste!

Tüzel kişiliği kaldırılan köylerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mesliste konu oldu. Konu ile ilgili olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok soru önergesi hazırladı..

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Muş 1071 Kümbet Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malazgirt Derneği ve Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği'nin organizasyonunda başlatılan çalışmalar neticesinde caminin kaba inşaatı bitti. Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii iki minareli olarak inşa edildi.

Kıran Camii ne zaman açılacak Haberi

Kıran Camii ne zaman açılacak

Muğla’ya bağlı Kıran’da, hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan Kıran Camii törenle ibadete açıldı. Açılış öncesi köy meydanında vatandaşlara iftar yemeği verildi.


Törende konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar, İslam dininde cami yapmanın ve hizmete açmanın önemli olduğunu vurgulayarak, camilerin mahallelerin en önemli olmazsa olmazı olduğunu belirtti.


Yeni...