16 / 05 / 2024

Kıran Gayrimenkul adres 

Kıran Gayrimenkul adres 

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıran tarafından kuruldu.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

Try Proje Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Try Proje Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz polat tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Azest Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Azest Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Armin Sovlati tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Kıran Gayrimenkul adres  Haberi

Kıran Gayrimenkul adres 

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıran tarafından kuruldu.

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştır¬ması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belir-lemek ve geliştirmek, yatırım per¬formans değerlemelerinde bulun¬mak, Pazar analizleri ve Pazararaştırmaları yapmak. Gayri¬menkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmet-leri sunmak gayrimenkul ve gayri¬menkul e bağlı hakların hukuki du¬rumları ile ilgili analiz ve raporla¬ma hizmetlerinde bulunmak. Gayrimenkulleri e ilgili coğrafi yapı vergi hukuku mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takyidatların araştırılması ve in¬celenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek. DANIŞMANLIK Şirket konusu dahilinde yönetim hizmetleri ve yönetim...