06 / 05 / 2024

kirazlı metroya itiraz

kirazlı metroya itiraz

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmayı planladığı Halkalı-Kirazlı Metro Hattı'na itiraz etti. Ancak itiraz, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Kirazlı - Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Metro Hattı Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli tasdik plan askıya çıkarıldı. 

Halkalı-Kirazlı Metro Hattı'na yapılan itiraz reddedildi!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmayı planladığı Halkalı-Kirazlı Metro Hattı'na itiraz etti. Ancak itiraz, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar satılık!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje metroya yakın bir konumda bulunuyor. Kirazlı Koru Evleri Bağcılar satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje metroya yakın konumda inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri teslimleri!

Lokasyon bilgisine göre metroya yakın bir yerde bulunan projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Kirazlı Koru Evleri teslimleri Ağustos 2017 yapılması planlanıyor.

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri!

Mayra - Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri 11 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Metroya yakın bir bölgede olan projenin 12 Eylül 2015 tarihinde satışa sunulması planlanıyor.

İmar planına itiraz nereden yapılır?

Belediyeler tarafından hazırlanan imar planları, belirlenen yerlerde 1 aylık süre ile askıya çıkıyor. İmar planlarını askı süresince öğrenenler plana itiraz edebiliyor. Peki, imar planına itiraz nereden yapılır?

Şerefiye bedeline itiraz!

Şerefiye bedeli, daireler arasındaki fiyat farkına neden olan bedel olarak karşımıza çıkıyor. İnşaatın yapım aşamasında kooperatifin ihtiyaçlarına göre farklı tip konutlar yaptırabiliyorlar. Peki, şerefiye bedeline itiraz edilir mi?

İmar planı itiraz sonucu nereden öğrenilir?

Bir bölge için belediye tarafından hazırlanan imar planlarına vatandaşlar itiraz edebiliyor. Peki yapılan itirazlar sonucunda imar planı değişir mi? İmar planı itiraz sonucu nereden öğrenilir?

İmar planına itiraz nereden öğrenilir?

Belediyeler tarafından yapılan veya yaptırılan söz konusu planlar belirlenen ilan yerlerinde 1 aylık süre ile ilan ediliyor. Peki bu süre içerisinde imar planına itiraz nereden öğrenilir?

2b arazisi kadastro tespitine itiraz!

2b arazisi tespiti Kadastro çalışmaları sırasında yapılıyor. Orman sınırlaması ve orman sınırları dışına çıkarma işlemler kadastro tarafından yapılıyor. Peki, 2b arazisi kadastro tespitine itiraz edilir mi?

Bağcılar Kirazlı 3282 ada, 5 ve 6 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar Kirazlı Mahallesi, F21C22B pafta, 3282 ada, 5 ve 6 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı. İşte o plan...

İDO - Kirazlı arası metro hattı imar planları askıya çıkarıldı!

Bakırköy, İDO - Kirazlı Arası kesimine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy İDO - Kirazlı arası imar planlarını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

kirazlı metroya itiraz Haberi

kirazlı metroya itiraz

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (IBB) yapmayı planladığı "Halkalı-Kirazlı Metro Hattı"na itiraz etti. Metro hattı güzergahı Atakent'teki "Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin altında geçiyor. Metro hattının ötelenmesini isteyen Sağlık Müdürlüğü'nün itirazı, 2 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi. İBB Meclisi, Bağcılar Kirazlı'dan başlayıp Küçükçekmece Halkalı Tren Istasyonu'na kadar uzanacak, 9,7 kilometrelik metro hattını ilişkin imar planlarını 2014 yılında kabul etti. İstanbul Valiliği 11 Sağlık Müdürlüğü, askı süresi içerisinde planlara itiraz etti. Metro güzergahının, Küçükçekmece'nin kuzeyinde Atakent'in güneyinde bulunan "Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi" altından geçtiğini, söz konusu hastanenin bulunduğu arazi üzerine başka sağlık tesislerinin de yapılmasının planlandığını belirten Sağlık Müdürlüğü, metro...