20 / 05 / 2024

Kirazlıdere ve Kirazlıdere 2 Termik Santralleri

Kirazlıdere ve Kirazlıdere 2 Termik Santralleri

“Enerji Üretim Tesis Alanı ve Kül Depolama Alanı” kullanım kararı getirilmek suretiyle hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi bugün askıya çıkarıldı...

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Belediye arsa, arazi ve dükkan satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Çakallar, Kirazlıdere ve Gümüşlü mahallelerinde yer alan arsa, arazi ve dükkanları satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat: Arsa, arazi ve dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Amasya Merkez Çakallar, Gümüşlü ve Kirazlıdere Mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 420 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 7 Parselde yer alan 420 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 257 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 2 Parselde yer alan 251 adet konut ve 6 adet ticari üniteden oluşan toplam 257 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 23 Kasım tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 119 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul, Çekmeköy, Kirazlıdere Mahallesi 570 Ada 3 Parselde yer alan 109 konut ve 10 ticari üniteden meydana gelen toplam 119 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 12 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Mustafa Merter tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 123 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetindeki İstanbul  Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 570 Ada 1 Parselde yer alan 107 adet konut ve 16 adet ticari üniteden oluşan toplam 123 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 22 Ekim'de alındı. 

Kirazlıdere ve Kirazlıdere 2 Termik Santralleri Haberi

Kirazlıdere ve Kirazlıdere 2 Termik Santralleri


Çanakkale Lapseki İlçesi sınırları içerisinde yer alan 1.107.905,45 m2 büyüklüğe sahip maliye hazinesine (orman mülkiyeti) ait olan alanda, toplam kurulu gücü 610 MWm/600 MWe ile 670 MWm/600 MWe olmak üzere yapılması planlanan ithal kömüre dayalı “Kirazlıdere ve Kirazlıdere 2 Termik Santralleri Entegre Projesi Endüstriyel Atık Depolama Alanı ve iskele Projesi’nin kara tarafında kalan kısmına ilişkin olarak “Enerji Üretim Tesis Alanı ve Kül Depolama Alanı” kullanım kararı getirilmek suretiyle hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi, gerekli plan notları eklenmek suretiyle 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ve 3194 sayılı “İmar Kanunu”nun 9.maddesi uyarınca onaylandı.


Onaylı 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Mayıs 2015 tarihinde...