05 / 05 / 2024

kirazlık ve kutlukent açıklarında yeni dolgu alanı

kirazlık ve kutlukent açıklarında yeni dolgu alanı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kirazlık ve Kutlukent açıklarında 560 dönümlük bir dolgu alanının inşaatına başlayacağız. Bu alanı 2 ya da 2.5 sene içerisinde doldurur ve bitiririz" dedi...

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Bartın Kirazlıköprü Barajı yıl sonunda tamamlanacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da inşa edilen Kirazlıköprü Barajı'nın bu yıl sonun açılacağını belirtti. Tunç, barajın sel tehlikesinden kurtaracağını ve üretimi artıracağını söyledi.

Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da yapılacak.

Ergon Mimarlık Mühendislik Danışmanlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergon Mimarlık Mühendislik Danışmanlık ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Buğra Ülgen, Mehmet Can Günaydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne profesör arıyor!

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için Mimarlık Bölümü'ne profesör alacak. Işık Üniversitesi'nin bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan tarihinden itibaren başvuru süresi 15 gün...

Cevahir Üçüncüoğlu'nun Mimarlık ve Şehircilik Lisans Diploması iptal edildi!

Yükseköğretim Yürütme Kurulu Başkanlığı, Trabzon nüfusuna kayıtlı 1986 doğumlu Cevahir Üçüncüoğlu'nun Mimarlık ve Şehircilik alanındaki Lisans Diploma Denklik Belgesini iptal etti. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Teski Tekirdağ'daki kuraklık ve iklim değişikliğini izleyecek!

Kuraklık ve İklim Değişikliği İnceleme Merkezi, Tekirdağ'da musluktan akan suyun içilebilir düzeye getirilerek su kaynaklarının bilinçli kullanımını ve sel gibi doğal afetlerin tahmin edilerek önlem alınmasını sağlayacak..

Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi!

Şehirler yeniden hayata bağlandı BÜYÜK depremde ağır hasar gören Gölcük ve Kocaeli yeni baştan imar edildi. Aynı şekilde Sakarya ve Düzce'de de modern şehircilik anlayışına göre yeni yerleşim birimleri oluşturuldu.

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

Bariyer İç Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bariyer İç Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hale Kayalar tarafından İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu..

Prio Enerji Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prio Enerji Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Cem Namazcı tarafından İstanbul Ataşehir' de kuruldu.

kirazlık ve kutlukent açıklarında yeni dolgu alanı Haberi

kirazlık ve kutlukent açıklarında yeni dolgu alanı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kirazlık ve Kutlukent açıklarında 560 dönümlük bir dolgu alanının inşaatına başlayacağız. Bu alanı 2 ya da 2.5 sene içerisinde doldurur ve bitiririz" dedi.


Çarşambalılar Tertip Komitesi'nin Büyük Otel'de düzenlediği kokteyle katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da ihracatı arttırmak için birçok çalışmaya imza atacaklarını söyledi. Yılmaz, Samsun'da önümüzdeki 4 aydan sonra Tekkeköy ilçesinde bir dolgu sahası daha yapacaklarını açıkladı. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim organize sanayi bölgelerinde (OSB) sanayicilerimiz yer problemleri olduğunu ve denize yakın olmak istediğini söylüyor. Bunun için önümüzdeki 4 aydan sonra Kirazlık ve Kutlukent açıklarında 560 dönümlük bir dolgu alanının inşaatına başlayacağız. Bu alanı 2 ya da 2,5 sene içerisinde doldurur ve bitiririz. Bununla ilgili önümüzde bir güçlük var....