13 / 05 / 2024

Kirazlıpınar Emlak Konutları

Kirazlıpınar Emlak Konutları

Halen inşaatı devam eden Gebze Emlak Konutları'nda daire fiyatları 98 bin liradan başlıyor ve 229 bin TL'ye kadar çıkıyor

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme şekli!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi toplam 1.955 daireden oluşuyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Kocaeli Gebze Kirazpınar Mevkii'de hayata geçiriliyor...

Gebze Emlak Konutları 3. etap kampanyalı ödeme planı!

2019 yılı Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Gebze Emlak Konutları 3. etap projesi Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde yer alıyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. etap kampanyalı ödeme planı...

Gebze Emlak Konutları 3. etapta taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3. etapta "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap kura sonuçları 2016!

Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap kura sonuçları 2016 açıklandı. Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan Gebze Emlak Konutları 3.etap projesi 1.905 daireden oluşuyor.

Kirazpınar Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı!

18 Kasım'da başvuruların sona ereceği Kirazpınar Gebze Emlak Konutları 3. etap projesinde fiyatlar 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kirazpınar Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi!

20 Kasım'da kura çekiminin gerçekleşeceği Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede 1.905 adet daire yer alıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat!

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat listesi kapsamında 71 bin 100 TL'den başlıyor. Projede toplamda 86 adet daire satışa çıkarıldı.

Kirazlıpınar Emlak Konutları Haberi

Kirazlıpınar Emlak Konutları
Gebze Kirazlıpınar'da 93 bin 181 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 818 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor. Daire büyüklükleri 62.43 ile 196.85 metrekare arasında değişiyor ve 2+1'den 5+1'e kadar çıkıyor.


Dubleks daire de var


3+1 ve 4+1 tipi dairelerde dubleks seçenekler de yer alıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken proje, sosyal donatı alanları, spor sahaları, yürüyüş parkurları ve açık otopark seçenekleriyle de talep görüyor. Dairelerin merkezi ısıtma sistemiyle ısıtıldığı sitede ayrıca dıştan mantolama katlar ve komşu daireler arası ses ve ısı yalıtımı, gürültülü interkom ve dijital yayın sistemi...