02 / 05 / 2024

Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri dönüşüm

Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri dönüşüm

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Üsküdar'da dönüşüme gidiyor. Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alınacak.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Deprem bölgesindeki o konutlar İstanbul’da da inşaa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından deprem bölgesinde yapılacak evlere örnek olarak gösterilen Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2023 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Belediye arsa, arazi ve dükkan satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Çakallar, Kirazlıdere ve Gümüşlü mahallelerinde yer alan arsa, arazi ve dükkanları satışa çıkardı.

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri dönüşüm Haberi

Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri dönüşüm

Türkiye'de birçok kişiyi ev sahibi yapan TOKİ; Üsküdar'da dönüşüme giriyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, İstanbul İli Üsküdar İlçesi'ne bağlı Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alacağını açıkladı. TOKİ'nin Üsküdar'daki "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Teknik Danışmanlık Hizmeti Alım İşi İhalesi" ise 9 Şubat 2017 günü saat 11.00'de TOKİ Halkalı binasında...