02 / 05 / 2024

kırcami ne durumda

kırcami ne durumda

AK Parti Antalya Büyükşehir BeXliedıye Başkan Adayı Menderes Türel, partisinin Kırcanıi bölgesinde düzenlediği kahve toplantısına katıldı. 2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel konuyu değerlendirdi...

Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi?

Son dönemde sıkılaştırılmış para politikalarının sonucu ile faiz oranları yükseldi. Peki, Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi? İşte tüm merak edilenler...

Fındık fiyatlarında rekor! Bakın illere göre fındık fiyatları ne durumda?

Fındık fiyatlarının yükselmesi, tüketicileri endişelendiriyor. Bu faydalı besini tüketmek isteyenler, yüksek fiyatlar karşısında tereddüte düşüyor. Fındık fiyatlarında olası bir artışın ne kadar süreceği merak ediliyor. 

Mirasçılardan biri imza vermezse satış yapılır mı? Miras paylaşımında anlaşmazlık olursa ne olur?

Mirasçılar belli durumlarda anlaşma sağlayamaz yani kanıda olamazlar ve bu durumda anlaşmazlıklar çıkar. Peki “Miras paylaşımında anlaşmazlık olursa ne olur?” İşte detaylar!

Konut fiyatları diğer ülkelerde ne durumda? İşte merak edilen o fiyatlar!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında diğer ülkelerde konut fiyatları ne durumda olduğunu da yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankalar konut kredisi faiz oranlarını artırmaya devam ediyor. Şuan en düşük konut kredisi faiz oranını Ziraat Bankası yüzde 1,55 ile sunuyor. Peki, 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Antalya Kırcami planına büyükşehirden jet onay!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen Kırcami imar uygulaması ve 18 uygulaması çalışmalarını önümüzdeki Perşembe günü encümende onaylayacaklarını müjdeledi.

Kırcami parselasyon dosyaları Büyükşehir'de!

Muratpaşa ilçesi Kırcami parselasyon çalışması dosyaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi.

Kırklareli yeni adliye binasının inşaatı ne durumda?

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni adliye binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Yavuz, Kırklareli'ne yakışır, modern bir bina kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kırcami sakinleri tapularını ne zaman alacak?

Antalya’da siyasiler “Kırcami sakinleri tapularını 2016 yılı sonuna kadar alır” diyor ama harita mühendisleri ve şehir plancıları 2018 yılının başlarını işaret ediyor.

Antalya Kırcami'de inşaat çalışmaları başlayacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Adnan Saraç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Kırcami’de inşaatların yeni yılda başlayacağı yönündeki açıklamalarının kendilerini umutlandırdığını belirtti.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Antalya Kırcami'de sona gelindi!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar planına yapılan itirazların reddedilmesiyle sona gelinen Kırcami hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırcami'de parselasyon çalışması şeffaf şekilde olacak!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami'de imar plan süreçlerini tamamlanmasını ardından kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan bölge muhtarlarına parselasyon çalışmasının açık ve şeffaf şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

kırcami ne durumda Haberi

kırcami ne durumda

2009 seçim öncesindeki çalışmalarla ilgili hatırlatmalar yapan Türel, şunları söyledi: "Arkadaşlarımız çok iyi haürlayacak, bir Ekim ayıydı 25 ve 5 binlik planları geçirdik. Arkadaşları topladık. Geldiler, ziyaret ettiler. 


Dedim ki sizlere yalvarıyorum; Bakın aynen tabir budur. Sizlere yalvanyorum gidin şu Muratpaşa Belediyesi'nin kapısında yatın. Gerekirse kapının önünde yatıp, sen binlik planı yapmadan, biz bu kapının önünden kalkmayacağız deyin. O zaman ne dendi? 


'Planlar çekmecemde. Seçimden sonra halledeceğim' dedi. Ben o zaman dedim ki; Eyvah.. Şimdi 'Eyvah eyvah' diye bir film var. Reklamlarını görüyorsunuz. Şimdi uçuncusu başladı. Biz de 'Eyvah'ın üçüncüsünü inşallah yaşamayız." 2009 seçimlerinden önce çekmecede denilen planları hala kimsenin bulamadığını aktaran Türel, "Seçim bitü. Aradan 4,5 sene geçti 'O planlar çekmecemde' denilen çekmeceyi, kimse bulamadı. Hala o çekmeceyi anyoruz. Hala...