10 / 05 / 2024

Kırcami planı projesi

Kırcami planı projesi

Kırcami'nin binlik Uygulama İmar Planları'nı en kısa sürede tamamlanması için talimat verdiğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı yazılı açıklama ile planın tamamlandığını duyurdu.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Kırcami revizyon plan teklifi Büyükşehir'de!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Muhtarlar Meclisi düzenlendi. Toplantıda Kırcami bölgesine ilişkin imar planlarına ilişkin konuşuldu.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Küçükçobanlı 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 ödeme planı nasıl? Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 başvuru şartları nedir? İşte Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karaman Kırbağı 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karaman Kırbağı 2019 nerede? TOKİ Karaman Kırbağı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kırbağı 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Karaman Kırbağı 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Karaman Kırbağı 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Eflani 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Karabük Eflani 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

Antalya Kırcami’de tapu zamanı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Kırcami planı projesi Haberi

Kırcami planı projesi

Muratpaşa Belediyesi Kırcami Bölgesi'nin planlanmasında üstüne düşeni yaptı. Göreve gelir gelmez Kırcami'nin binlik Uygulama İmar Planları'mıı en kısa sürede tamamlanması için talimat verdiğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı yazılı açıklamayla planın tamamlandığını duyurdu. 


ŞİMDİ NE OLACAK 


Uygulama İmar Planı'mn hayata geçmesi için Antalya Büyiikşehir Belediye Başkanlığından 5 bin ölçekli Nazım İmar Planı'nm beklendiğini belirten Başkan Uysal, "5 bin ölçekli imar planında Büyiikşehir Belediye Başkanlığı tarafından değişiklik yapılması halinde plan, bu değişikliklere uygun hale getirilecek. İnsan odaklı, çözüm odaklı yönetim anlayışımızla sorunları çözemeye devam edeceğiz" dedi. 


Sabah...