10 / 05 / 2024

Kırcı Group iflas erteleme

Kırcı Group iflas erteleme

Mali zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye'nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL'yi aşan borçla iflas erteleme istedi...

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kırca ve Tekin Kırca tarafından kuruldu. 

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

Gülaylar Group’un 150 milyon dolarlık otel projesi davalık oldu!

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Archsas Group Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archsas Group Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Sasab Hoseınpournader imzasıyla kuruldu.

Refkanlı Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refkanlı Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kırcı imzasıyla kuruldu.

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Umut Haydar Akçelik imzasıyla kuruldu.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Kırcı Group iflas erteleme Haberi

Kırcı Group iflas erteleme

Mali zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye'nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL'yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki 'en yüksek borçlu' olarak kayıtlara girdi. Mahkeme şirketler hakkında tedbir kararı verdi; kayyum atadı.



 Borcun önemli bir bölümü bankalara. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL'yi aşıyor. Kırcı Jeneratör'ün müşterileri arasında Zorlu Center da bulunuyor. Marmaray'ın ikinci tüneli için de teklif veren Kırcı Group içinde girdiği mali darboğazı aşamayınca geçtiğimiz yıl sonunda mahkemenin yolunu tuttu. Tuzla Akfırat'ta bulunan Kırcı Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A.S., Kırcı Elektronik Sanayi ve KRC Gayrimenkul Yatırım şirketlerinin borca batık olduğu bildirildi. Şirket avukatı Serkan Yelgin yaptığı başvuruda, şirketlerin...