10 / 05 / 2024

kırcı Jeneratör

kırcı Jeneratör

TÜRKİYE’nin dev şirketleri ile çalışan jeneratörcü Kırcı Group, 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borç’ olarak kayıtlara girdi. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Aksa Jeneratör kiralama hizmeti ile enerjiyi garantiliyor!

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Kış aylarında jeneratör satışları yüzde 100 artıyor!

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

Aksa Jeneratör'den 3. köprüye enerji desteği!

Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak." dedi

Bursalı iş adamı Mustafa Kırcı'dan Osmangazi'ye okul!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever iş adamı Mustafa Kırcı’yı makamında ağırladı. Kırcı tarafından merkez Osmangazi ilçesinin Küçükbalıklı Mahallesi’ne yaptırılacak okulun ilk imzaları atıldı.

KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti!

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Körfez yatırımcısı Türkiye için seçimleri bekliyor!

Gözünü Türkiye pazarına diken Körfez yatırımcısı, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimleri yakın takibe aldı. LMG Global'in CEO'su Gökhan İlgar, "Büyük yatırımcılar stabil pazarları tercih eder" dedi.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluşuyor!

KONUTDER'in Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörümüzün değerli temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getireceği, Türk gayrimenkul sektörü Körfez yatırımcıları ile buluşması 12-14 Ekim'de.

Tarlabaşı 360'ta Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış!

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Global 2015 Fuarı kapsamında Tarlabaşı 360 Projesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı Körfez yatırımcısına özel olarak yaptı. Projede Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

Körfez yatırımcıları Türkiye'yi tercih ediyor!

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

kırcı Jeneratör Haberi

kırcı Jeneratör

MALİ zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye’nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borçlu’ olarak kayıtlara girdi. Mahkeme şirketler hakkında tedbir kararı verdi; kayyum atadı. Borcun önemli bir bölümü bankalara. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi aşıyor. Kırcı Jeneratör’ün müşterileri arasında Zorlu Center da bulunuyor.


ŞİRKETLER BORCA BATIK


Marmaray’ın ikinci tüneli için de teklif veren Kırcı Group içinde girdiği mali darboğazı aşamayınca geçtiğimiz yılsonunda mahkemenin yolunu tuttu. Tuzla Akfırat’ta bulunan Kırcı Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A.Ş., Kırcı Elektronik Sanayi ve KRC Gayrimenkul Yatırım şirketlerinin borca batık olduğu bildirildi. Şirket avukatı Serkan Yelgin yaptığı başvuruda,...