19 / 05 / 2024

Kirigamine Klima iyi mi

Kirigamine Klima iyi mi

Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve de sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima kampanyası Japonya'ya uçurdu!

Yeni Kirigamine, Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirildi. Bu yeni nesil klimalar için “Kim demiş klima sizi Japonya’ya uçurmaz diye?” sloganı ile bir kampanya düzenlendi.

Japonya Kirigamine Tepeleri’ne çıkaracak kampanya için son gün 15 Mart!

Üstün ve öncü teknolojisiyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel başlattığı kampanyada sona yaklaşıldı.

Mitsubishi Electric Klima kampanyasında sona yaklaşıldı!

Üstün ve öncü teknolojisiyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel başlattığı kampanyada sona yaklaşıldı.

Mitsubishi, Kirigamine Klimaları'nı satın alan 10 talihliyi Japonya'ya götürüyor!

Üstün ve öncü teknolojisiyle Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel bir kampanyaya imza atıyor.

Murat Dedeman "iş oteli" ile 670 bin kişiyi ağırlayacak!

Levent'teki oteli kiralayan Murat Dedeman'ın hedefi 10 yılda 670 bin kişiyi ağırlamak...

Faizler yüzde 1'in altına indi, konut almak için en iyi zaman!

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, talebe bağlı konut fiyatlarında artış olmadığı ve faizlerin düştüğü bu dönemin kredili ev almak için en iyi dönem olduğunu söyledi.

Mimarlar için en iyi 10 mobil uygulama!

iPhone5'in lansmanının ardından akıllı telefonlarda kullanılan en iyi mobil uygulamalar, mimarlar için sıralandı

İstanbul'un en iyi konser mekanı!

Sabah Gazetesi ünlü müzikseverlere İstanbul'un en iyi konser mekanını sordu...

Mitsubishi klima sistemleri bina iklimlendirmesi yapıyor!

İzmir Türk Telekom ve ISS Call Center, ısıtma-soğutma sistemleri için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti

Parkaparts'ta 108 bin 500 TL'ye! Ev alana klima hediye!

Soyak, klima hediyesi kampanyasını uzattı. Daha önce 1 Ağustos'ta sona erecek olan kampanya bu haftada geçerli. Ev alanlara 2 klima hediye ediliyor

Kirigamine Klima iyi mi Haberi

Kirigamine Klima iyi mi

Bahar mevsimi ile polenler çevreye yayıldı ve alerjilerde artış yaşanmaya başladı. Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün. Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Serisi Klimaları havayı temizleyen özel filtre sistemi Plasma Quad teknolojisi sayesinde bahar aylarında sıkça görülen polen, toz ve bakterilere geçit vermiyor, ortamın hava kalitesini yükseltiyor. Institute of Tokyo Environmental Allergy (ITEA) Inc. ve Kitasato Research Centre for Environmental Science isimli bağımsız bilim ve araştırma kurumlarının yaptığı testlerin sonucuna göre Plasma Quad filtre sistemi, güçlü bir perdeye benzeyen elektriksel alanı kullanarak hava girişi boyunca ortamdaki bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize ediyor. Aynı zamanda bulunduğunuz yeri ve uzak...