30 / 04 / 2024

Kirigamine Zen Klima fiyat

Kirigamine Zen Klima fiyat

Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi'den yeni mücevher klima!

Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Okyanuslarda yüzen siteler inşa edilecek!

Tasarımcılar kalabalık şehirlerden sıkılanları açık denizlere davet ediyor. Deniz tabanına sabitlenmeyecek yeni yerleşim birimleri adeta yüzen siteler olarak okyanuslarda dolaşacak...

Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti. Yerine Hüseyin Avni Metinkale getirildi.

Mitsubishi Electric Klima ile ucuza ısının!

Yaşam alanlarına konforu tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile de ‘ eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim ’ diyenlere sesleniyor.

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi, Erol Aydoğan, Serdar Seymen Çebi, Serkan Erdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Şükrü Sözen kimdir?

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Sözen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şükrü Sözen..

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

Bingöl'deki yüzen adalar yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor!

Bingöl'ün Solhan ilçesi yakınlarında bulunan Turna Gölü'ndeki yüzen adalar, sonbaharda ziyaretçilerine adeta görsel şölen sunuyor. Adalarım çevresi özellikle bahar ve yaz aylarında mesire yeri olarak öne çıkıyor...

Şükrü Sözen'e En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi ödülü!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Top Trawel Avards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçildi. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor." dedi...

Kirigamine Zen Klima fiyat Haberi

Kirigamine Zen Klima fiyat

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri imzalı Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır. Ortamla uyumlu 3 farklı renk seçeneği sunan Zen Klimalar, A+++ enerji sınıfı özelliğiyle de öne çıkıyor.


Güzellik, performans ve tasarruf bir arada


Modern çizgilerdeki Yeni Kirigamine Zen Klimalar, düşük enerji tüketimi ile yüksek ısıtma ve soğutma performansını bir araya getiriyor. Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre soğutmada A+++, ısıtmada A++ enerji sınıfında yer alan Zen Klimalar, az enerji ile çok iş yapıyor. Geniş kapasite seçenekleri ile tüm kullanıcı taleplerine cevap veren Zen Klimalar konfordan da ödün vermiyor.


Şık ve sade tasarımı ile tüm mekanlarla mükemmel uyum


Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak...