30 / 04 / 2024

Kırıkkale Ankara Caddesi

Kırıkkale Ankara Caddesi

Kırıkale'de Ankara Caddesi kaldırımlarının bir kısmı yol genişletme çalışmaları kapsamında sökülerek yola dahil ediliyor. Yeni düzenlemeyle güzergahı kullanan otomobil sürücüleri rahatlıkla geçme imkanına sahip olacak.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kırıkkale'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı..

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi tamam!

Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek Kızılırmak üzerinde kurulacak millet bahçesinin ihalesi Ankara’da gerçekleştirildi.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Ankara ile Kırıkkale arasındaki Kızılırmak Vadisi'nde hayata geçirilen Yeşil Vadi projesinde sona yaklaşıldı.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Kırıkkale Ankara Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Kırıkale'de Ankara Caddesi kaldırımlarının bir kısmı yol genişletme çalışmaları kapsamında sökülerek yola dahil ediliyor. Yeni düzenlemeyle güzergahı kullanan otomobil sürücüleri rahatlıkla geçme imkanına sahip olacak.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi'nde ilk etap çalışmaları başladı!

90'lı yıllardan itibaren Kırıkkale'nin hayali olan Yeşil Vadi projesinde ilk etap çalışmaları başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeyi önümüzdeki yaza kadar tamamlaması bekleniyor.

Kırıkkale'de yangın çıktı!

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

İstanbul, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi! 20 Kasım 2014

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta 20 Kasım'da çeşitli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte elektrik kesintisi yapılacak bölgeler...

Çankırı, Karabük ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 18 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale'de 18 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kırıkkale Ankara Caddesi Haberi

Kırıkkale Ankara Caddesi

Kırıkkale'nin şehir merkezinde en çok kullanılan caddelerden birisi olan Ankara Caddesi'nde Kırıkkale Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları başlatıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar gündüzleri trafik yoğunluğu nedeniyle akşam saatlerinde yapılıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır "Yapılacak yeni düzenlemeyle birlikte Ankara Caddesi'nde araç geçişi ve trafikteki oluşan sıkıntılar ortadan kaldırılmış olacak. Hem vatandaşlar hem de Ankara Caddesi esnafı rahat bir nefes alacak" dedi. 


Sabah...