06 / 05 / 2024

Kırıkkale Bahçelievler imar planı

Kırıkkale Bahçelievler imar planı

Şehrin sadece bir bölgesinin gelişiminin yanı sıra diğer bölgelerde de gelişimin sağlanması amacıyla Bağlarbaşı ve Bahçelievler mahallesi imara açıldı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Bahşılı sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Kırıkkale Bahşılı'ya 210 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi 15 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Kırıkkale Bahçelievler imar planı Haberi

Kırıkkale Bahçelievler imar planı

Böylece Bağlarbaşı mahallesinde yeni binalar, yeni yaşam alanları oluşturulacak. Şehrin gelişimini daha elverişli hale getirerek, tüm İl bazında ele alınan proje kapsamında Bahçelievler Mahallesi imara açıldı. 



Kentsel dönüşüm amaçlı olarak seçilen ve Revizyon İmar Planı yapılan bölge Yüksek ihtisas Hastanesi, Çevre Yolu ve Samsun Bulvarı arasını da içine alıyor. Bölge kentin kuzeybatısında kuzeye doğru yükselen bir eğimde, şehre hakim bir konumda bulunuyor. 




AMAÇ KALİTELİ KONUT ÜRETİM 

Başlatılan yeni çalışma hakkında yapılan açıklamada, bölgede asıl amaç nilfus artışı değil: yaşam kalitesinin artırılması, sağlıklı yapılaşma yani Kaliteli konut üretiminin sağlanması olarak bildirildi. Mevcut imar planlarma göre en fazla 3 kat inşaat izni olması nedeniyle şu ana kadar arsa sahipleri tarafından değerlendirilememiş, özel yatırımcılar tarafından da karlı olmadığı için ilgi görmemişti. Yapdacak olan imar plar...