07 / 05 / 2024

kırıkkale Çelikhane Üretim Tesisi

kırıkkale Çelikhane Üretim Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale'de yapılacak olan Kırıkkale Çelikhane Tekerlek Üretim Tesisi projesinin yapımı için halkın görüşlerini almak üzere 11 Haziran'da halk katılım toplantısı yapacağını duyurdu...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Kırıkkale TOKİ 927 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi 927 Adet Konut,3 Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 2 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 927 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi 927 Adet Konut,3 Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 2 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva 927 konut ihalesi 16 Ekim'de!

TOKİ tarafundan Kırıkkale'nin Merkezi ilçesine bağlı Yuva Mahallesi'nde 927 adet konut, 3 adet ticaret merkezi, 24 derslikli ilköğretim okulu ve 2 adet camiden oluşan yeni proje inşa edecek.

Kırıkkale İmam Hatip Lisesi 2018'de hizmete açılacak!

Kırıkkale Merkez'de inşa edilen Kırıkkale İmam Hatip Lisesi'nin yapımında sona yaklaşıldı. Okul, 2018 yılı eğitim öğretim yılında hizmete girecek.

Kırıkkale'ye 2 bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

Kırıkkale Üniversitesi'ne engelsiz kampüs projesi uygulanacak!

Kırıkkale Üniversitesi, engelsiz bir kampus için 2015’te 750 bin TL yatırım yaparak ülke genelinde engelli öğrencilerin eğitim-öğretim hayatını kolaylaştırma konusunda örnek üniversite durumuna geldi.

2014'te Kırıkkale'de konut üretim rekoru kırıldı!

Kırıkkale'de artış gösteren güvenli ve konforlu konutlarda yaşama talebi, 2000 yılından bu yana İstatistiki bilgilerle açıklandı. Konul üretiminin 2010 yılından itibaren artış gösterdiği belirtildi..

Kırıkkale Üniversite Hastanesi'nin inşaatı kaçak olduğu için mühürlendi!

Kaba inşaatı tamamlanan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastane inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Şikayeti yapan Avukat Uğur Yaşar Uygun: "Devletin üniversitesi kaçak inşaat yapar mı" dedi...

Çankırı, Karabük ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 18 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale'de 18 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

kırıkkale Çelikhane Üretim Tesisi Haberi

kırıkkale Çelikhane Üretim Tesisi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Makine ve Kimya Endüstrisi tarafından Kırıkkale Merkez'de yapılması hedeflenen Çelikhane Tekerlek Üretim Tesisi ve depolama alanı projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 11 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını duyurdu. 


Duyurunun ayrıntıları için