05 / 05 / 2024

Kırıkkale en güzel köy benim projesi

Kırıkkale en güzel köy benim projesi

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arsa almak isteyenlere müjde! Kırıkkale Yahşihan'da 14.7 milyon TL'ye satılık 6 bin 498 metrekare arsa!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesinde yer alan 6 bin 498 metrekarelik arsayı 14 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı..

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Kırıkkale'deki okulların depremde yıkılma riski mecliste!

Birinci derece deprem bölgesinde yer alan Kırıkkale'deki okulların depremde yıkılma riskine karşı alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale en güzel köy benim projesi Haberi

Kırıkkale en güzel köy benim projesi

Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri tamamlanıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilk olarak geçen hafta Yahşihan ilçesine bağlı Bedesten köyünde hayata geçirilen proje kapsamında, bu hafta da Sulakyurt ilçesine bağlı Ağaylı köyünde etkinlik gerçekleştirdi.

Köylerin girişinden itibaren bütün eksiklerin tamamlandığı proje kapsamında, metruk yapılar yıkılıyor ve görüntü itibarıyla kötü durumda olan binaların dış cephesi boyanıyor.

Vali Yunus Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve vatandaşlar da proje kapsamında görevlilerle kilit parke döşedi ve boya yaptı.

Sezer, etkinlikte yaptığı konuşmada, güzel bir projeye başladıklarını anlatan, bütün köyleri bu şekilde ziyaret ederek köylerin ihtiyaçlarını gidermek istediklerini ifade etti. 

Kırıkkale'de tüm milletvekillerinin, Cumhurbaşkanın talimatı ve hükümetin gönderdiği ödeneğin kullanılmasında destek aldıklarını söyleyen Sezer, şu ifadeleri kullandı:

"Proje kapsamında...